Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ubuntu 12.10 tudja kezelni...

Ubuntu 12.10 tudja kezelni valahogy az iPhone készüléket?

Figyelt kérdés

Szeretnék zenéket másolni az iPhone 4 telefonomra, de nem készítettek iTunes programot Linuxra...

Nagyon köszi a segítséget! Remélem létezik valami megoldás : )

2013. febr. 18. 20:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2013. febr. 18. 20:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Váltig nem értem, hogy aki Linuxot használ, az mi a francért vesz iPhone-t. Totál ellentétes szemléletet képvisel a kettő.
2013. febr. 18. 20:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Azt csinál, amit akar. Egyébként a Linux és az iOS is egy tőről fakad. Mind a kettő Unix származék.
2013. febr. 18. 20:29
 4/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mindkettő Unix like, de míg a Linux nyílt, mindent a user kezébe ad és a szabadság az alapelve, addig az iOS (és az Apple) zárt, mindent lekorlátoz és köze nincs a szabadsághoz (csak azt teheted amit az Apple kegyesen megenged).

Linuxot használok. iPhone akkor se kellene, ha bottal ütnének, mert nem szeretem ha mások mondják meg, mi a jó nekem.

2013. febr. 19. 22:54
 5/15 anonim ***** válasza:
Illetve ki sem tudod fizetni. Ezért még nem kell fikázni.
2013. febr. 19. 23:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Használtan már egy átlag telefon árában van. Lehet tényleg nem tetszik neki, szerintem nagyon jó.
2013. febr. 20. 01:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Ki kell próbálni egyszer :) Nekem jelenleg Android-os telefonom van. Oké, hogy szét lehet hekkelni, de felhasználói élmény szempontjából még mindig az iPhone az etalon.
2013. febr. 20. 09:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam már az iPhone-t. Szuper a kijelzője, tetszetős a menürendszere, jó az anyagminősége. De ár/érték arányban abszolút nem jó. Meg tudnám venni, de nem akarom, mert értelmesebb dolgokra szánom a pénzt: nem fogok 180 ezret elkölteni csak azért, hogy villogjak. Engem tökéletesen kiszolgál a középkategóriás Android, ami ár/érték arányban pont optimális. Mindenben ezt szoktam nézni, mert fölösleges olyasmit venni, amit az ember úgysem használ ki teljesen. Ennyi.
2013. febr. 20. 18:59
 9/15 A kérdező kommentje:

180-ért én meg sem tudtam volna venni : )

Használtan már igen (full jó állapotú)

2013. febr. 20. 21:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Jah, milyen jóaz, amikor a középkategóriás Android telefon lassú és mégjobban belassul, akadozik, fagy, újraindul, amíg földhöz nem vágod. Egy régi iPhone 3 meg úgy pörög, mint az álom. Jó, hát sajnos drága az iPhone, köszönhetően az eltúlzott vámnak, adónak és kereskedői árrésnek
2013. febr. 20. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!