Miért nem tölt fel qtorrentem?
Figyelt kérdés
seedelem de semmi feltöltésem nincs,valamit esetleg állítani kell? (verzio:3.2.3 netem:20mega le / 1mega fel)2013. febr. 17. 11:24
1/4 anonim válasza:
Ha nincs kinek tölteni akkor nincs adatmozgás. Ha van kinek de túlseedelt a torrent, akkor mások veszik el előled a letöltőket.
A megoldás annyi, hogy minél több ideig maradsz seedben. Addig jöhetnek új letöltők és a feltöltők is kiszállnak.
2/4 A kérdező kommentje:
friss torrentek ezek, amúgy ncore-on vagyok, hogy tudnék az arányon javítani? melyik torrentet érdmes szedni?
2013. febr. 17. 13:01
3/4 anonim válasza:
Az oldal ratiofree, nincs arány, és nincs mit javítani rajta. Tarts be a 1.0 arány vagy 14 napon belüli 48 órányi seed időt és kész.
Az nC pedig a legnagyobb peer/torrent arányú oldal, ami miatt nehéz seedben maradni. Vagy az elsők között kell lenni, vagy minél tovább maradni. A torrentezés amúgy sem arról szól hogy végre mikor állítsd le, hanem hogy minél tovább seedelj.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaidat! :)
2013. febr. 17. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!