Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért áll le folyton a laptopo...

Miért áll le folyton a laptopom, mióta új vírusirtó van rajt? A windows nem tölt be?

Figyelt kérdés

Fel lett rakva az avast! antivirus 7.0.1474 a laptopomra. Windows 7 van a gépen.

Mióta fel lett rakva, teljesen meghülyült (előtte is volt vírusirtó de régi asszem)

Nem tölt be a windows, folyton kiírja hogy "normál indítás" vagy "javítsa a problémát" mielőtt betöltene a windows. Ha rámegyek a javításra akkor elkezdi a rendszert vizsgálni, javítani de van hogy egy óráig csak tölt...

akkor újraindítom, rámegyek a normál indításra ott eljátsza 3-4szer hogy ismét behozza a kék felületet, majd végre hajlandó elindítani a windows-t...

most meg a google chrome-ot zárta be folyton a gépem.

Mi ez?? A vírusirtó miatt van ugye? Meg kiírja mindig: a windows váratlanul leállt további problémák keresése"

eddig is védtek ki vírust a gépemen a virusirtók, de ez valami nagyon extra lehet...

nem akarom hogy ne tudjam elindítani a gépem vagy 1 órát várjak mire elindul. leszedjem az avast?

2013. febr. 6. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, milyen vírusirtó van a gépeden, ha egyszer nem használod. A prpoblémák oka sosem egy több éves, jól működő program, hanem a felhasználó hülyesége.

Nyilvánvaló, hogy vírusos a gép, az is, hogy boot idejű keresést kéne végrehajtani rajt, ami jelzem, hogy egy nagyon jól működő funkviója az avastnak. Ha ez nem megy, fogsz egy nem fertőzött gépet, kiírod lemezre a google által megtalált oldalról letöldentő kaspersky rescue disket, és bootolsz róla.

2013. febr. 6. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nalam avast muvelt mar ilyeneket es hasonlo problemakat.Nem tudom mivan vele,de regebben sokal jobb volt.Foruma bibijeivel van tele....
2013. febr. 6. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak igaza van, az avast hajlamos ilyenekre, ha vírus van a gépen. Volt már olyanom is, hogy újratelepítettem az avastot, a telepítés előtt ugye leszedtem, és kb 2-3 vírus már meg is jelent nekem a szemem előtt, az egyik a tálcát változtatta meg, a másik fájlokat másolt, a harmadik meg a böngészőmet piszkálta. Miután mind a hárman elvégezték saját kis bugyuta feladatukat a gépem kb 20%ot gyorsult, az avast előtte természetesen blokkolta ezeket a programokat, ami miatt jóval le is lassult, de miután újratelepítettem és rendszertöltéskori vizsgálatot ütemeztem, ez a probléma megszűnt. Én azonban ezek mellé még egy újratelepítést is ajánlanék.
2013. febr. 6. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!