Pc People kérdése:
Hogy tudnám a bootolás menüpontba előhozni a cd-romrol való telepítést. Nem találom Advance menüpontban se. ( (Esetleg a meghajtóm lenne rossz? ) ) De mondjuk azt is cseréltem. A biosom neve BIOS SETUP ULITILY.
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 11:37
21/32 A kérdező kommentje:
Nem látja,szerintem a dvd írom lesz a kakukk tojás 100% később írok mire jutottam !!
2013. febr. 16. 16:44
22/32 anonim válasza:
Jaaa! Ha az oprendszer sem látja akkor lehet hogy jumperelni kéne... Van még IDE-s cucc a gépedben?
Egyáltalán ez IDE-s meghajtó? Ha az akkor a jumper megfelelő beállítását kell elvégezni...
23/32 A kérdező kommentje:
IDE meghajtó, jumper beálittást h csináljam ?
2013. febr. 16. 21:45
24/32 anonim válasza:
Ha csak ez az egy IDE-s cucc van a gépedben akkor Master-re ha másik is van, akkor gondolom az a Master és ez lesz a SLAVE. A beállítás mikéntjét a meghajtó tetején találod az ábrán...
25/32 anonim válasza:
beszéltünk
le vited a pc sekhez??
26/32 anonim válasza:
szürés
jobban értesz hozá mnt bárki más
28/32 anonim válasza:
EMLÉKSZEL? IDE meghajtó, jumper beálittást h csináljam ?
FURA DE BESZÉLTÜKN SKYPÁÁM NEMÉN
ÉS LEVONTAM HOGY ÉRTESZ HOZZÁ
POWER BÁTOL VAN EGY + LEPETÉS
emlékszel az utolsó képre?:P
29/32 A kérdező kommentje:
Kedden fogom levinni :DD addig nem piszkálom inkább :D
2013. febr. 17. 21:39
30/32 A kérdező kommentje:
Kész !! újra raktam :)) a két IDE kábelt másik helyre kellet rakni és úgy látta csak a meghajtót :) Köszi mindenkinek !!
2013. febr. 23. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!