Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha letöltök vmit miért rar...

Ha letöltök vmit miért rar vagy zip formátumú jön le?

Figyelt kérdés
Lehet hogy az az alapértelmezett de nem tudom hogy kéne visszaállítani. Köszi
2009. szept. 6. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
A tárhelyekre 100-200 MB-os fájlokat lehet feltölteni,ezért a nagyobbakat darabokban lehetséges./Egy avi film kb.800 MB/.Ennek egyik módja a tömörítők használata,amelyeken beállítható a kimeneti fájlok mérete.
2009. szept. 6. 10:59
 2/5 A kérdező kommentje:
UUU Ehhez én hülye vagyok De kösz bizti jót mondtál.!Ha vki megtudná érthetőbben írni , és hogy mit tegyek az jó lenne
2009. szept. 6. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Valóban,igazad van........
2009. szept. 6. 19:03
 4/5 anonim válasza:

azért van tömörítve hogy ne keljen például ha képeket szedsz le azt ne keljen külön külön leszedni

vagy egy jobbb példa ha egy játékot szedsz le ami mondjuk 5-6gb azt nem kell egybe hanem részekbe mert ha egybe akkor volna 2-5 óra vagy több(de nállam kevesebb :))

jah és ne beszéljek a tárhely ekről mert azok is korlátozottak azért van a 100 vagy 200 de valahol 1gb file limit

2009. szept. 6. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért jön le zip és rar,mert az lett feltöltve.
2009. szept. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!