Chrome vagy Firefox?
Nálam a Chrome az nagyon sunyi,igazi egyszerű kis böngésző de eszi ám a ramot rendesen.
A Mozilla viszont nem.
Ti melyiket használjátok és miért?Melyik a jobb?
Én az Operát, mert nem kell mindenféle szaros beépülőkkel szórakozni az egérgesztusokhoz, meg hasonlókhoz.
és már meg is szoktam. :)
Mitől eszi?
Mennyi bővítményt töltöttél le a Chrome-hoz? Azok eszik nagykanállal a memóriát. Nálam csak 4 ilyen van, nincs is vele semmi gondom.
Mindegyik zabálja a memóriát rendesen.
Opera ennyiből jobb,lerakjuk tálcára vissza esik olyankor is a memória fogyasztása.Kár,hogy a chrome és firefox legalább ezt a dolgot nem követi!
Fájerfokszos vagyok már 7 éve,most Xubuntu alatt is faxán muzsikál.:)A Chrome-ot próbáltam,szerintem az is nagyon jó,igazi kis gyors böngésző,minden sallangtól mentesen.Igazi light weight power app.
De!!!
A Firefox-hoz millió-egy nagyon príma beépülő van és nem vettem észre,hogy lezabálná a RAM-om.
Szóval Tűzróka!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!