Ért valaki ehhez?
A Firefoxhoz szeretném telepíteni a Leechblock nevű kiegészítőt, mert szerintem ez hasznos, de valamiért nem tudom letölteni!
Azt írja, hogy újra kell indítani a Firefoxot a letöltéshez, de ha újraindítom, nem csinál semmit. Fontos lenne!
Valaki segítsen, hogy mit tegyek!!
Feltette gond nélkül.
A kiterjesztéseknél tudod beállítani milyen oldalakat akarsz és mikor blokkolni.
Aki nem vágja miről van szó: ez a kiterjesztés - ha jól értelmeztem - arra jó, hogy beállíthatsz weboldalakat, amiket nem akarsz meglátogatni munkaidődben, mert elveszik a drága időt. pl facebook és a különböző online stratégiai meg farmozós sza*rok vagy bármilyen oldalt megadhatsz.
Valóban hasznos kiterjesztés legfőképpen azokban a hivatalokban tenném kötelezővé amiket az adófizetők pénzéből tartanak fent. De remélem ott a cég tűzfala szűri ki a sok szemetet. Bár félek nem. Mondjuk a NAV-nál nincs net :)
Köszönöm szépen:)
Azt még megkérdezhetem, hogy ezeket a kiterjesztéseket hol találom?
Nagyon köszönöm!!
Remélem, sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!