Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ért valaki ehhez?

Ért valaki ehhez?

Figyelt kérdés

A Firefoxhoz szeretném telepíteni a Leechblock nevű kiegészítőt, mert szerintem ez hasznos, de valamiért nem tudom letölteni!

Azt írja, hogy újra kell indítani a Firefoxot a letöltéshez, de ha újraindítom, nem csinál semmit. Fontos lenne!

Valaki segítsen, hogy mit tegyek!!

2013. febr. 8. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Feltette gond nélkül.

A kiterjesztéseknél tudod beállítani milyen oldalakat akarsz és mikor blokkolni.

Aki nem vágja miről van szó: ez a kiterjesztés - ha jól értelmeztem - arra jó, hogy beállíthatsz weboldalakat, amiket nem akarsz meglátogatni munkaidődben, mert elveszik a drága időt. pl facebook és a különböző online stratégiai meg farmozós sza*rok vagy bármilyen oldalt megadhatsz.

Valóban hasznos kiterjesztés legfőképpen azokban a hivatalokban tenném kötelezővé amiket az adófizetők pénzéből tartanak fent. De remélem ott a cég tűzfala szűri ki a sok szemetet. Bár félek nem. Mondjuk a NAV-nál nincs net :)

2013. febr. 8. 11:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Azt még megkérdezhetem, hogy ezeket a kiterjesztéseket hol találom?

2013. febr. 8. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
2013. febr. 8. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!

Remélem, sikerült :)

2013. febr. 8. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!