Windows 7 oem Újratelepítés?
Figyelt kérdés
Ha egyszer már felraktam egy gépre akkor újra feltudom telepíteni egy másik pcre ?? Úgy hogy az előzőről már letöröltem ??(Magyarul pc-t vennék és kéne rá egy windows :D)2013. febr. 9. 19:05
1/9 P.O.C. válasza:
Ez ugyan úgy nem legális, mintha loader -el aktiválnád az új gépen. Utóbbival viszont nem kockázatod azt, hogy black list -re kerül a régi géphez vásárolt licenced.
2/9 anonim válasza:
OEM licences windowst nem telepíthetsz át másik gépre. Azt csak azon használhatod, amire eredetileg telepítetted és a matrica rajta van. Új gép, új windows. Ebből gazdagodik a májkrémszoft.
3/9 A kérdező kommentje:
És ha csak pl a processzort cserélem ki az már új gépnek számít ?
2013. febr. 10. 06:42
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Egy processzor bármikor leéghet. Nehogy már ne vehessek helyette másikat, mert ugrik a licenszem.
Én nem vacakolnék, ha van egy megvásárolt windowsom, azt úgy felraknám, mint a pinty.
5/9 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy fel lehet telepíteni, de jogtisztaság szempontjából pl. alaplapot sem cserélhetsz, de asszem procit sem.
6/9 A kérdező kommentje:
szal akkor ha feltelepítem egy processzor csere után akkor csak nem lesz jogtiszta de működni fog rendesen és nem fog óbégatni hogy höpöpö másik gépre raktad fel vagy valami hibaüzenet ??
2013. febr. 10. 18:30
8/9 anonim válasza:
át tudod rakni másik gépre is csak telon kell aktiválnod és semmi gond nem lesz. Nekem is behalt az alaplap ujra aktiváltam az újjal lapal. gép cserére is ez érvényes csak arra figyelj hogy két gépen nem lehet fent egy időbe mert rögtön tiltják.
9/9 Ga-Te válasza:
Pontosan mit jelent ez a "nem lesz jogtiszta" ? Már napok óta ezt bújtatom hogy mi is az OEM meg nem OEM. Most akkor ha már van egy aktivált OEM windows-om és hirtelen felrakom másik gépre vagy alaplapcsere után akkor is működik csak nem jogtiszta ? De ez mit is jelent ? Mivel jár ? Aktiválni tudom akkor mégis az új gépen vagy konfigon ? Ezt valaki írja már le részletesen mert megőrülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!