át akarom telepiteni a windows-t, de a biosban firs boot-ra állitva sem bootol. pedig úgy irtam ki dvd-re hogy a windows fájlok-ból csináltam egy nrg fájlt aztán cd kép irásban (vagy 2-szer rákattintva) kiirtam nero-val. Mi lehet a baj, vagy hogy irjam ki?
Azért nem indul, mert a Windows mappa DVD-re írva sem egy bootolható telepítőlemez még akkor sem, ha előtte csináltál belőle DVD képfájlt.
Egy igazi telepítőlemezre lenne szükséged vagy egy barátod lemezét kellene lemásolnod ha a te eredeti telepítőlemezed esetleg eltört volna. Akár le is tölthetsz egyet az internetről csak majd be kell írnod az eredeti licenckódodat, hogy működjön a Windows Update...
2013. jan. 16. 02:12
2/9 anonim válasza:
nem jól írtad ki
2013. jan. 16. 09:03
3/9 A kérdező kommentje:
netről szedtem le, egy izo vagy nrg fajl, megnyitom daemonnal bejön az auto lejátszás és mar telepítené is. De ugy irtam ki hogy 2x rákattintottam es kesz, elvileg jo mert mar parszor jo volt. Vagy akkor hogy csinaljam?
2013. jan. 16. 10:14
4/9 anonim válasza:
netről szedtem le, egy izo vagy nrg fajl
most iso vagy vrg ?
na mindegy ha iso ha nrg
akkor neroval ugy ird ki hogy képfájl irása
vagy a legegyszerüb ha kiírod clone cd vel
NEM kell hozzá daemon tools !!
Akkor te igy írtad ?
megnyitottad daemon toolszal
a mappa tartalmát kiírtad egy dvd re??
Ja csináltál már win telepitést saját készitésü írott lemezzel??
2013. jan. 16. 10:30
5/9 anonim válasza:
elvileg jo mert mar parszor jo volt.
mi ez ?? a lemez vagy másik?
2013. jan. 16. 10:31
6/9 A kérdező kommentje:
1.igen netről szedtem, iso fájl és úgy irtam ki hogy képfájl irása. 2.daemonnal csak megnyitottam hogy megnézzem mi van benne (ne kérdezd miért, patch-ek stb). 3. nem nem úgy irtam hogy a daemonnal megnyitott fájlokat simán kiirtam-ennyire nem vagyok hülye, csak nem bootol. 4. igen telepitettem már saját készitésű dvd-ről, egy xp-t a múltkor igy tettem fel, és az be bootolt. 5. egy másik saját készitésű volt jó nem pedig ez.
2013. jan. 16. 12:16
7/9 anonim válasza:
bios beállítás:
boot device
1 dvdrom
2ide0
vagy ha van boot menü akkor egyszerűen f9 vagy f12
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!