Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem aktiválja a Windows...

Miért nem aktiválja a Windows 7-et?

Figyelt kérdés

Fel volt telepítve a Windows 7 Ultimate (32bites) változata aktiválva lett és működött is, de amikor feltelepítettem a Windows XP-t is mellé (tehát 2 operációs rendszer van a gépen a gyengébbek kedvéért) , és mikor a 7-esbe lépek be mindig kiírja, hogy 1 napom van, hogy aktiváljam, amikor már megtettem ..

Ha valaki tud valamilyen megoldást legyen szíves írja le előre is köszönöm !!

2013. febr. 9. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
minek kellett mellé xp? Win7 pro és afelett benne van az xp a rendszerben és külön is futtatható! Vagy nem eredeti? Akkor nemlehet aktiválni!
2013. febr. 9. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem állítom, hogy ez lehet a baj, de 2 Op. rendszer , ugyanazon gépre rakásakor, érdemes a korábbi windows-t először felrakni, és csak utána az újabb verziót. Vagyis Xp, és utána win7.

Egyesek azt mondják, hogy így is működik, de a saját tapasztalatom nem ezt mutatja.

2013. febr. 9. 16:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Első: Kellet az XP mert van pár olyan játékom amit nem visz a WIN7 és azzal nem értek 1-et, hogy ha nem eredeti akkor nem lehet aktiválni. Amikor csak simán WIN7 volt rajt ami nem volt eredeti azt is aktiválni tudtam de most meg nem jó amikor feltettem az XP-t is ..
2013. febr. 9. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Érdekes hibajelenség, de két tört oprendszer esetén előfordulhat.

Egyébként én is így használom, hogy a win7 mellé feltettem az XP-t és gond nélkül mennek...

2013. febr. 9. 17:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: Neked is kellet aktiválni(vagy már aktiválva volt) ? Ha igen, hogyan csináltad?
2013. febr. 9. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
A win7-et feltettem és mindjárt aktiváltam illetve ez egy olyan verzió ami aktiválja magát az első újraindításkor. Ezt használom kb 2 éve és most egy hónapja egy másik partícióra feltettem az XP-t és megy gond nélkül. Az XP-hez Cdkulcs van...
2013. febr. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!