Windows 7 loader ("aktiválja"az op. Rend. ) - utána ha letoltom az frissitéseket akkor rájohetnek hogy nem erdeti az op. Rendszer?
azta eltudod kuldeni PU nekem ezt a cracket letszives?
es ha kiirja hogy nem eredeti akkor meg betudsz lepni a windowsba hogy megcrackeld azzal amivel te? vagy ilyenkor hogy nez ki a win?
Fekete háttér és az óránál kiírja, hogy nem eredeti ugye.
És mindig ellenőrizni akarja a microsoft webhelyén. Ezt felrakod újraindul és eredeti lesz, még a microsoft szerint is...
A laptopomon van ez a program, ami most szervizbe van túlmelegedés miatt, de a PirateClubon fent van. Én onnan szedtem le. Kb egy hét mire visszajön a laptop, ha még aktuális lesz és nem felejtem el elküldöm, addig meg nézelődj warez oldalakon.
Rendben. Koszonom
meg annyit ,hogy keressek ra a neten? pl. windows 7 license fix,.... mi volt a neve nem emlekszel ra?
Közbe találtam itt az asztalin is valamit, mert ezt is meg kellett csinálni. Szerintem ez az, bajod nem lesz belőle, ha csak egy sima aktiváló, de sztem ez az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!