Hogyan tudom egyik winchesterről a másik winchesterre átmásolni az eredeti windows 7et?
Figyelt kérdés
van két winchesterem az egyik 80gb-s a másik 2 tb-s és a 80gb-s amin rajta van a win 7, mert azzal kaptam. külön vettem a másik winchestert .. emiat mivel alapból rajta volt nem tudom telepíteni ilyesmi .. valami megoldás?2013. febr. 9. 11:11
1/4 anonim válasza:
Leszedsz egy CloneZilla-t, kiírod, elindítod vele a gépet és az szépen átklónozza neked az egyész winyót.
2/4 A kérdező kommentje:
és hogy lehet megcsinálni ?? egyáltalán nem értem ezt :((
2013. febr. 9. 13:58
3/4 anonim válasza:
Inkább akkor bízd rá valakire, aki ért hozzá.
4/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jó, mert két különböző winyó.
Az eredeti winyót kösd ki, míg telepíted a nagyobbikra. A kulcs a dobozon is rajta kell, hogy legyen. Amikor telepítve van, akkor kösd be a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!