Hol lehetne letölteni net programot a Win.7-hez, mert a hálózat nem megy?
Frissen telepített RTM 7600-ás Windows 7-es egy használt, de nekem új alaplapon (Fujitsu Siemens) nem talál illesztőprogramot.
Hol találhatnék hozzá?
Gyártó FUJITSU SIEMENS
Modell D1961
Verzió S26361-D1961
CPU típusa Intel Celeron D 331, 2666 MHz (20 x 133)
CPU foglalat Socket 775 LGA
Alaplapi lapkakészlet SiS 661FX/GX
Szia!
Próbálkozz Vistás driverrel, ha az nem megy, akkor megkell várni míg a gyártól Windows 7 re is fejlesztenek drivert.
Nekem is volt driver problémám és nem oldotta meg a Vista driver.
Drivert a Fujitsu Siemens honlapján keress, vagy a google be beírva a laptop típusát, és mögé írod hogy lan vista driver.
Ha letöltötted és nem megy, akkor érdemesebb megvárni míg kijön hivatalosan is a Windows 7.
Esetleg google-be rákereshetsz van e hozzá win7 driver, de megérzésem szerint még nem lesz.
Köszi, de meglett a hiba.
Alaplapot cseréltem erre a szóban forgó használt F-SIEMENS-re, de csak a 10 éves, régi alaplapomon (ECS) lévő internet csatlakozót ismerte fel a Win. 7, ezt nem.
Egy kolléga azt mondta, hogy sok alaplap típussal van ez így. Azért nem látott hálózatot az "új" alaplapom, mert ehhez nincs a Win. 7 OS-ben driver. Ezt a legegyszerűbben, egy USB-s WEB adapterrel tudtuk kikerülni, és ezzel (sajna csak lassú GPRS lefedettségű helyen), de lazán telepítette a szükséges frissítéseket a Windows 7-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!