Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol lehetne letölteni net...

Hol lehetne letölteni net programot a Win.7-hez, mert a hálózat nem megy?

Figyelt kérdés

Frissen telepített RTM 7600-ás Windows 7-es egy használt, de nekem új alaplapon (Fujitsu Siemens) nem talál illesztőprogramot.

Hol találhatnék hozzá?

Gyártó FUJITSU SIEMENS

Modell D1961

Verzió S26361-D1961

CPU típusa Intel Celeron D 331, 2666 MHz (20 x 133)

CPU foglalat Socket 775 LGA

Alaplapi lapkakészlet SiS 661FX/GX

2009. szept. 3. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A FUJITSU SIEMENS oldalán lenne logikus.
2009. szept. 12. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbálkozz Vistás driverrel, ha az nem megy, akkor megkell várni míg a gyártól Windows 7 re is fejlesztenek drivert.

Nekem is volt driver problémám és nem oldotta meg a Vista driver.

Drivert a Fujitsu Siemens honlapján keress, vagy a google be beírva a laptop típusát, és mögé írod hogy lan vista driver.

Ha letöltötted és nem megy, akkor érdemesebb megvárni míg kijön hivatalosan is a Windows 7.

Esetleg google-be rákereshetsz van e hozzá win7 driver, de megérzésem szerint még nem lesz.

2009. szept. 12. 17:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi, de meglett a hiba.

Alaplapot cseréltem erre a szóban forgó használt F-SIEMENS-re, de csak a 10 éves, régi alaplapomon (ECS) lévő internet csatlakozót ismerte fel a Win. 7, ezt nem.

Egy kolléga azt mondta, hogy sok alaplap típussal van ez így. Azért nem látott hálózatot az "új" alaplapom, mert ehhez nincs a Win. 7 OS-ben driver. Ezt a legegyszerűbben, egy USB-s WEB adapterrel tudtuk kikerülni, és ezzel (sajna csak lassú GPRS lefedettségű helyen), de lazán telepítette a szükséges frissítéseket a Windows 7-es.

2009. szept. 13. 02:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Én az XP-s hang-drivert tettem fel,mert nem volt Vista-s sem az alaplapomhoz és jól működik./A hálózatit felismerte./
2009. szept. 13. 10:34
 5/5 A kérdező kommentje:
A hang az lehet, hogy jó.
2009. szept. 13. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!