Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudok letölteni hálózat-wa...

Hol tudok letölteni hálózat-wap nélkül használható gps progit?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
elég nehéz bármi tanácsot is adni, ha nem tudjuk milyen telóra kellene.
2009. jún. 4. 16:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Lg KE970 Shine
2009. jún. 4. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:

WTF?

A GPS nem használ sem wap-ot, sem 3G-t vagy efféléket.

A kérdésedet rosszul fogalmaztad meg, vagy rosszul tetted fel.

GPS progi: pl. a hazánkban nagy arányban használt iGo (legőjabb változata a 8-as, 3D)

Hol tudod letölteni? Illegálisan: torrent oldalakról.

Legális esetben megveszed a boltban SD kártyán (esetleg micro SD-n + SD átalakító).

A GPS progikhoz nem kell wap, wlan, 3G, GPRS stb. Egyedül a Nokia-nak van egy hülyesége, akik pénzt kérnek a GPS használatához (rémes).

Megszerzed (letöltöd illegálisan vagy megveszed jogtisztán) a GPS progit, felteszed a gépre (Win Mobile OS-en futnak az iGo-k) és keresel egy nyílt teret, ahol láthatják a műholdak (ami nem kerül pénzbe).

Nem tudom, hogy válaszoltam-e a kérdésedre, mert a kérdést sem értettem teljesen, de remélem tudtam segíteni....

2009. jún. 4. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolhatod, hogy nem a gps-hez kell neki a net, hanem a térképekhez. Nekem ájfonom van, ahhoz sincs legálisan rendes progi, csak google maps-os, ahhoz net kell.
2009. jún. 4. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez azt írja, hogy ebben a készülékben nincs gps eszköz.

[link]

biztos, hogy van a tiedben?

2009. jún. 4. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!