Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A fruity loops-nak hozzávetőle...

A fruity loops-nak hozzávetőlegesen mennyi a betanulási ideje?

Figyelt kérdés

Még soha nem kezeltem hasonló progit, de érdekelne a dolog.

Betanulás alatt azt tértem, hogy az alkalmazások kb 60%-a már úgy ahogy kézre áll, de legalább tudom, hogy hol keressem.

2013. jan. 31. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Most vettem csak észre a kérdésed :D

Szerintem a legalapabb dolgok elsajátítása az kb 2-3 hónap, napi szinten 1-2 óra legalább...

Én autodidakta módon tanultam meg, (tehát semmi tutorial, saját magam jöttem rá mindenre) én ezt kb 12 évesen kezdtem el, lassan már 3 éve csinálom, de persze kell hozzá általános zeneismeret ami nálam 6 év dob és 2 szinti+4 év szolfézs...

szal ha nincsen meg az alap akkor nem fogsz tudni elindulni sem

2013. ápr. 24. 19:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Már el is felejtettem ezt a kérdést. Én is dobolok kolléga :)
2013. ápr. 24. 21:25
 3/3 D12 válasza:

Én szerintem, a FL stúdió mindig fog tudni ujjat mutatni, legalábbis ha stílust váltasz (zeneit amit éppen készítenél) biztosan.

Az én véleményem az, hogy igen, igaza van az elsőnek, hogy napi 1-2 óra , stb stb, de szerintem zenei ismeret nem kötelező viszont mindenképpen előny. Van ismerősöm aki 5-6 éve csinálja, de amikor kezdte nem tudott semmilyen hangszeren. Max volt egy keverője meg egy lemezlejátszója. Most már viszont beszerzett egy szintetizátort, egy minit, szerintem ez ilyen stílusú dolgokhoz, a szinti megy a legjobban:)

2013. máj. 22. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!