Hogyan telepítsem vissza?
Figyelt kérdés
Windows 7 Enterprise 64-bit van a laptopomon!
De szeretném vissza tenni rá a Windows Vista Ultimate 64-bit-et!
De egyszerűen nem engedi! Hiába állítottam át a BIOS-ba a boot-olást, akkor sem engedi! Meg próbáltam a Windows XP Professional-t, de azt sem engedi!
Valami ötlet? Vagy tanács?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
2013. jan. 30. 12:56
11/11 anonim válasza:
Vagy keress valami számitógéphez értő embert vagy szervizt de ara készülj fel nemszivesen törlik a win 7 et sok megjegyzést kap az ember. Jól döntötél mert a win7 egy szar nekem nemvolt jo semmire mihest internet került a gépemre vége let mindenk mert addig csak játszotam win 7 en. Azelöt xp volt az is szar volt azmeg mindig újraindult na és a win 7 tel semmit nemtudtam kezdeni mentem Szombathelyre a számitógépszervizbe és felrakattam a vistát pedig azt mondják szar de ami programokat használok viszi ugyhogy marad a vista windows 95 windows 98 at nemszabad felrakni mert azon nem indul a formatfactory jdownloader. Vista az még 20 év mulva is müködni fog nekem legalábis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!