Hogyan telepítsem vissza?
Windows 7 Enterprise 64-bit van a laptopomon!
De szeretném vissza tenni rá a Windows Vista Ultimate 64-bit-et!
De egyszerűen nem engedi! Hiába állítottam át a BIOS-ba a boot-olást, akkor sem engedi! Meg próbáltam a Windows XP Professional-t, de azt sem engedi!
Valami ötlet? Vagy tanács?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Pedig ennek ez a menete, telepítőmédiáról(dvd/usb) boot-ol a rendszer és szépen formázod a win7 partíciót utána mehet az új rendszer.
Készíts egy vista usb telepítőt lehet rossz a lemez vagy az olvasó.
Fehersrac
:) Elnézést bocsánat igaza van, nem voltam elég pontos, most változatok rajta.
Akkor el mondom neked, mit is értettem! :)
A Boot menüt be adja, utána miután jön az, hogy vár egy picit (fekete képernyő, nagyon szép mély fekete szín), a bal felső sarokba egy nagyon szép hó fehér csík elsőnek el kezd villogni utána elindul normálisan a Windows 7.
Mikkor a Windows 7-et telepítettem a boot menü után jött a szép mély fekete szín, a bal felső sarokba párszor villog a fehér csík, utána ki adta, azt (Amire várok, hogy a Vistánál is ki adja),elindítottam a telepítő lemezt ami a számítógépbe van. Na most ezt mély fekete háttér és gyönyörű hó fehér betűvel írja :) (nem szó szerint így írja ki).
Hát talán mégis nem a user error itt a hiba :)
De azért azt hozzá tenném, hogy eddig 3 különböző (2 laptop, 1 asztali gép) gépre lett feltéve a Windows Vista az a CD amit az én laptopom nem szeretné elindítani!
A Win7, Win8 elindult de a Windows Vistát sajnos nem :(
#3 Valamiért nem látja a telepítőlemezt. Ezért kicsit próbálkozik, azután megkeresi a következő elérhető Op. rendszert, ami nyilván a win 7.
Nincs problémád az optikai meghajtóddal?
Jobb híján marad az USB kulcsról telepítés. Esetleg ha tudsz szerezni kölcsönbe egy külső dvd írót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!