Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan telepítsem vissza?

Hogyan telepítsem vissza?

Figyelt kérdés

Windows 7 Enterprise 64-bit van a laptopomon!

De szeretném vissza tenni rá a Windows Vista Ultimate 64-bit-et!

De egyszerűen nem engedi! Hiába állítottam át a BIOS-ba a boot-olást, akkor sem engedi! Meg próbáltam a Windows XP Professional-t, de azt sem engedi!

Valami ötlet? Vagy tanács?

Előre is nagyon szépen köszönöm!

2013. jan. 30. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ennek ez a menete, telepítőmédiáról(dvd/usb) boot-ol a rendszer és szépen formázod a win7 partíciót utána mehet az új rendszer.

Készíts egy vista usb telepítőt lehet rossz a lemez vagy az olvasó.

2013. jan. 30. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Bírom ezeket a "nem engedi" kifejezéseket, holott ilyent a gép nem ír ki. Ha leírod pontosan, hogy mit ír ki, meg lesz a megoldás is...
2013. jan. 30. 16:38
 3/11 A kérdező kommentje:

Fehersrac

:) Elnézést bocsánat igaza van, nem voltam elég pontos, most változatok rajta.

Akkor el mondom neked, mit is értettem! :)

A Boot menüt be adja, utána miután jön az, hogy vár egy picit (fekete képernyő, nagyon szép mély fekete szín), a bal felső sarokba egy nagyon szép hó fehér csík elsőnek el kezd villogni utána elindul normálisan a Windows 7.

Mikkor a Windows 7-et telepítettem a boot menü után jött a szép mély fekete szín, a bal felső sarokba párszor villog a fehér csík, utána ki adta, azt (Amire várok, hogy a Vistánál is ki adja),elindítottam a telepítő lemezt ami a számítógépbe van. Na most ezt mély fekete háttér és gyönyörű hó fehér betűvel írja :) (nem szó szerint így írja ki).

# 1/2-esnek igen be állítottam a BIOS-ba ezt de sajnos a számítógép indul tovább mint hogy ha misem történt volna.

2013. jan. 30. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha ezzel a lemezzel még nem telepítettél oprendszert, akkor rosszul lett kiírva...
2013. jan. 30. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Eddig nem voltam benne biztos, de ezek után már biztosan tudom hogy user error.
2013. jan. 30. 17:04
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát elsőnek én is azt hittem, hogy a fel használó a hibás :)

De miután a laptop el fogadta a Windows 8 Pro-t, el fogadta eddig az összes Win7.

Hát talán mégis nem a user error itt a hiba :)

2013. jan. 30. 17:07
 7/11 A kérdező kommentje:

De azért azt hozzá tenném, hogy eddig 3 különböző (2 laptop, 1 asztali gép) gépre lett feltéve a Windows Vista az a CD amit az én laptopom nem szeretné elindítani!

A Win7, Win8 elindult de a Windows Vistát sajnos nem :(

2013. jan. 30. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Készíts egy usb telepítőt.
2013. jan. 30. 17:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Meg próbálom, köszönöm :)
2013. jan. 30. 17:18
 10/11 anonim ***** válasza:

#3 Valamiért nem látja a telepítőlemezt. Ezért kicsit próbálkozik, azután megkeresi a következő elérhető Op. rendszert, ami nyilván a win 7.

Nincs problémád az optikai meghajtóddal?

Jobb híján marad az USB kulcsról telepítés. Esetleg ha tudsz szerezni kölcsönbe egy külső dvd írót...

2013. jan. 30. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!