Hogyan tudom, vagy melyik programmal tudom több partícióra osztani a 2TB-os HDD-m (Western Digital USB 3. 0)?
Elmondom mi történt. Te feltettél egy kérdést. Találtam benne egy hibát, de mivel úgy gondoltam, hogy hasznosan is hozzá tudok szólni, felhívtam a figyelmed a hibára - nem a szokásos módon: "h*e gyereke, elírtad", hanem egy szóviccel - majd próbáltam segíteni.
Te egy szóviccen megsértődtél, vagy nem értetted nem tudom, elöntötte a s*r az agyadat és azóta itt acsarkodsz nekem.
Azért troll és troll között is van különbség. Néhány egyszerű alapszabályhoz tartom magam:
1.) Ha valaki normálisan viszonyul hozzám, én is normálisan viszonyulok hozzá (nálad ez X-elve)
2.) Ha nem tudok érdemben segíteni, akkor csak kivételes esetekben szólok hozzád (szintén X, mert ha értelmes ember olvassa az első hozzászólást látja a segítő szándékot)
3.) Ha valaki beszól nem hagyom magam. Van akkora szókincsem, hogy úgy tudjalak melegebb éghajlatra küldeni, hogy
a.) ne is tudj róla,
b.) várd, hogy indulhass
4.) A moderátoroktól nem félek, mert:
a.) nem azért vagyok fenn, hogy Y pontom legyen és Z%-osak legyenek a válaszaim, hanem ha valaki - szerintem - érdemes arra, hogy segítsek neki, annak segítsek
b.) ha egy moderátor elolvassa a hozzászólásom, akkor annak világos, hogy ki indította ezt az egészet
c.) nem a legyek hordák össze a pontjaimat
Igazából engem ez kikapcsol, eltereli a figyelmem a feladataimról, problémáimról. Hogy neked mi a célod azt nem tudom, ha téged is kikapcsol, akkor hajrá, folytathatjuk még a szájkaratét, feltéve, ha az argó közkedvelt szavain kívül többre is telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!