Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom, vagy melyik...

Psfanboy3 kérdése:

Hogyan tudom, vagy melyik programmal tudom több partícióra osztani a 2TB-os HDD-m (Western Digital USB 3. 0)?

Figyelt kérdés
Egyszerűen más fájlrendszert használ a Windows7-em (NTFC) és a PS3-am is. És ha a PS3-amról szeretnék biztonsági másolatot készíteni a 2 TB-os külső HDD-mra, akkor a PS3 mentéséhez az egész 2 TB-os HDD.met formáznom kell! Szeretném ha egy külső wincheszren lennének a PS3-as biztonsági mentéseim (Fat 32) és a Windows 7-es fájlaim is (NTFC)! Ezért kéne a particíó, hogy ketté tudjam logikailag osztani a 2 TB-os HDD-m! Aki tud érdemben segíteni, az tegye meg! Köszönöm!

#PC #PS3 #NTFS #FAT32 #USB 3.0 #particionálás #fájlrendszer #Western Digital 2 TB-os külső HDD #PS3 biztonsági mentés #2 TB particionálása 2 részre (logikailag)
2013. jan. 29. 14:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Látom, hülye vagy felfogni, amit írtam és még tiszteletlen is, kis butuskám! Érthetően, magyarul fogalmaztam számodra, te troll! De most keresd a helyesírásomban a hibát, és annak ellenére, hogy nem kértelek meg rá, hogy kijavíts, MERT te úgyis megteszed, ezért vagy troll!
2013. jan. 29. 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Elmondom mi történt. Te feltettél egy kérdést. Találtam benne egy hibát, de mivel úgy gondoltam, hogy hasznosan is hozzá tudok szólni, felhívtam a figyelmed a hibára - nem a szokásos módon: "h*e gyereke, elírtad", hanem egy szóviccel - majd próbáltam segíteni.

Te egy szóviccen megsértődtél, vagy nem értetted nem tudom, elöntötte a s*r az agyadat és azóta itt acsarkodsz nekem.

Azért troll és troll között is van különbség. Néhány egyszerű alapszabályhoz tartom magam:

1.) Ha valaki normálisan viszonyul hozzám, én is normálisan viszonyulok hozzá (nálad ez X-elve)

2.) Ha nem tudok érdemben segíteni, akkor csak kivételes esetekben szólok hozzád (szintén X, mert ha értelmes ember olvassa az első hozzászólást látja a segítő szándékot)

3.) Ha valaki beszól nem hagyom magam. Van akkora szókincsem, hogy úgy tudjalak melegebb éghajlatra küldeni, hogy

a.) ne is tudj róla,

b.) várd, hogy indulhass

4.) A moderátoroktól nem félek, mert:

a.) nem azért vagyok fenn, hogy Y pontom legyen és Z%-osak legyenek a válaszaim, hanem ha valaki - szerintem - érdemes arra, hogy segítsek neki, annak segítsek

b.) ha egy moderátor elolvassa a hozzászólásom, akkor annak világos, hogy ki indította ezt az egészet

c.) nem a legyek hordák össze a pontjaimat

Igazából engem ez kikapcsol, eltereli a figyelmem a feladataimról, problémáimról. Hogy neked mi a célod azt nem tudom, ha téged is kikapcsol, akkor hajrá, folytathatjuk még a szájkaratét, feltéve, ha az argó közkedvelt szavain kívül többre is telik.

2013. jan. 29. 17:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Szarok a dumádra, el sem olvasom! mondtam már, kopj le rólam, szakadj le rólam! Érthető voltam? Én nem szóviccekben beszélek, hanem nyíltan! Majd még pont te magyarázod meg, hogy nem acsarkodtál!? Ja, ezt magyarázhatod, de nem nekem! A soha többé nem viszontlátásra!
2013. jan. 29. 18:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, világos, hogy ki indította el ezt az egészet, és az te voltál! Innentől fogva tárgytalan a vita, kedves trolloskám!
2013. jan. 29. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!