Hogyan tudom, vagy melyik programmal tudom több partícióra osztani a 2TB-os HDD-m (Western Digital USB 3. 0)?
NTFC? Az Norton Tommander Foci Club? Nem NTFS-re gondoltál?
Bár tapasztalaom nincs a PS3 biztonsági mentésekkel kapcsolatban, de én a EASEUS Partition Manager Home verziójával osztanám fel a winyót úgy, hogy a PS3-nak szán FAT32 legyen a winyó leje, a maradék pedig a win-nek szánt NTFS.
particionalod 2 részre,
majd az egyik felét NTFS-re formázod, akár uezen programmal, másik felét FAT32-re.
Nem kell felhívnod a figyelmet, mert magamtól is észre vettem! De az a gúnyolódás a Foci Klubboddal! Na, mindegy ide, nem lehet írni, de privátban kifejtettem a véleményem rólad!
Ha csak a figyelmemet hívtad volna fel, hogy elírtam, akkor egy peták szót sem írtam volna! De te ércelődtél és gúnyolódtál az én elírásomon! Na ez ....., és ezért kellett visszaírnom!
Vazeratti!
Engem nem érdekel a szöveged, innentől fogva szállj le rólam, vagy törlöm a kérdést, és újat írok ki, és ott is csak személyeskedni tudsz (mert te kezdted), akkor szólók valamilyen moderátornak! Részemről lezárva, szállj le rólam! Viszlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!