Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul el cd-ről a Win?

Miért nem indul el cd-ről a Win?

Figyelt kérdés
Be van állítva a biosba,hogy cd-ről induljon,win is jó, a meghajtó is,mégis mindig a merevlemezről indítja a wint,igy nemtudok formázni.Van ötletetek?
2009. szept. 2. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azért ellenörizném hogy tényleg cd-röl butol-e a gép ha igen akkor szerezz egy másik telepítö lemezt!Mert valószinüleg nem jó én is jártam már így!A lemezen nem látszott semmi hiba pedig elötte is azt használtam de egy másikkal elindult a telepítés!De ha nem így van egy probát akkor is megér!
2009. szept. 2. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Telepítettél már erről a konkrét lemezről máskor is? A boot.img miatt kérdezem, ami elindítja a telepítőt, van hogy lemarad ez a fájl, ilyenkor nem boot-ol...
2009. szept. 2. 13:30
 3/5 A kérdező kommentje:
igen,telepítettem már erről,de kölcsön is kértem egy másikat,de azzal se indul cd-ről.pedig volt már telepítve nem egyszer.
2009. szept. 2. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:

valoszinü hogy a cd ill dvd meghajtó kicsit gondolkodik beolvasáskor

:)

ezért a bios automatikussan a következöre lép

én kölcsönkérnék egy cd vagy dvd meghajtot s ugy probálkoznák

:)

2009. szept. 2. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, én is a cd olvasó részre gondolok...vagy kölcsönkérsz egy maghajtót, vagy megpróbálhatsz dvd-ről telepíteni, hátha az sikerül. Xp-t lemented iso-ba, kiírod képfájlként, de dvd-re átállítod...pl Néróval. Ugyanúgy lehet telepíteni róla.
2009. szept. 2. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!