Miért nem indul a BF3?
Figyelt kérdés
Nemrég letöltöttem torrentről a Battlefield 3-at, crackeltem, de az origin még mindig nem észleli a játékot. Valaki leírná, hogy mi lehet a baj, vagy hogyan lehet ezt az origin kapcsolást kiugrani???2011. okt. 29. 22:11
1/12 anonim válasza:
Ami a Battlefield 3 mappájában az _Installer mappában levő exéket fel kell telepíteni, és ha az elérési útban van ékezet, vagy TM felső indexben azt ki kell törölni.
2/12 A kérdező kommentje:
Ok, ezeket megcsináltam, de így se működik, szedjem le az origint, vagy most mit csináljak??? Bár origint írták, h kell hozzá...
2011. okt. 29. 22:42
3/12 anonim válasza:
Tudod van egy olyan opció az életben hogy "fizetés". Ami arra szolgál ha valaki kreál vmit(BF3) és felkínálja neked pénzért te megveszed, nem lelopod az internetről.
Tudod ha megveszed nemcsak a szenvedést spórolod meg amit a telepítés során észlelsz, hanem még játszhatsz is a multiplayer-ével.
4/12 anonim válasza:
Szia a kis tm-et kitorlod a mapa nevebol es a jatek exe-et vagy patrancsikonjanal a compatiblity-nel a legalszot kipipalod az 1-nel me ivalasztasz valamit igy mennifog 1000%
5/12 anonim válasza:
milyen torrentel lehetne gyorsan de jól kibonthatóan letölteni a battlefield 3-at?
6/12 anonim válasza:
oh és hogy lehet kérdezni mert én csak válaszolni tok?
7/12 anonim válasza:
Felraktad már hozzá a diretcx 11-et? mer csak akkor indul el!
9/12 anonim válasza:
Kis taknyos, mivan, anyuci nem veszi meg neked a játékot?
10/12 flegmahhh válasza:
mit pofáztok már mindenkinek nincs fölös 10-20.000ft ja épp ezért van fennt neten nem dísznek teszik fe hanem hogy aki ki akarja próbálni leszedje nem tudom mit pampogtok itt csicskák elkényeztetett taknyos kutyák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!