Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Farcy 3 vélemények?

Farcy 3 vélemények?

Figyelt kérdés

szerintem egy idióta marhaság.

már elég sokszor felidegesített,most pl.pofázik nekem amikor nézegetnem kell valami térképszerűséget,meg valami tetkót is nézegetni kell a térképen vagyis ilyen négyzetekből álló kérdőjeles izé.

és nem lehet kilápni,megvenni sem tudok semmit,és semmit sem lehet csinálni csak jobbra balra lépegetni

ocsmány undorító retek játék szerintem.

nektek mi a véleményetek róla ?

2013. jan. 24. 18:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A játék tehát azért rossz mert elakadtál az oktató pályán:D Szerintem töröld a kérdést és nőj fel a játékhoz:) Nem mondom, hogy tökéletes lenne, de azért lefikázni valamit mert elakadsz benne az gáz.
2013. jan. 24. 18:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Modern Warfare ajánlott a hozzád hasonlóknak.

A Far Cry 3 eleve nem az jenki hülye gyerekeknek készült.Kik nem élveznek mást mint az esztelen lövöldözést cél nélkül.Nos ez való neked is.

A Far Cry széria sosem a casual játékosoknak készült.

2013. jan. 24. 18:40
 13/17 A kérdező kommentje:

te farok.

olvasd el amit írtam.

nem lehet semmit csinálni,csak jobbra,balra lépegetni. semmit nem mond már az ember,és kilépni sem lehet.

ezt válaszold meg és utána kezdjél okoskodni.

2013. jan. 24. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Bug---New game(ez már nagyon rossz)
2013. jan. 24. 18:46
 15/17 A kérdező kommentje:

gratulálok.

ezt jól megmagyaráztad,és akkor még te mondod hogy kinek mennyi esze van pff

2013. jan. 24. 18:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Meg lehet azokat venni, ne aggódj... :)

Amúgy #1-el értek egyet. Kéne némi intelligencia.

G.

2013. jan. 24. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Nézz róla gameplay-t.

Vannak küldetések is, jelölve a térképen. A térkép részeit pedig az adótornyok tetején lehet feloldani. Fegyvert pedig boltban tudsz venni, valószínűleg a pénzed fogyott el.

2013. jan. 24. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!