Farcy 3 vélemények?
szerintem egy idióta marhaság.
már elég sokszor felidegesített,most pl.pofázik nekem amikor nézegetnem kell valami térképszerűséget,meg valami tetkót is nézegetni kell a térképen vagyis ilyen négyzetekből álló kérdőjeles izé.
és nem lehet kilápni,megvenni sem tudok semmit,és semmit sem lehet csinálni csak jobbra balra lépegetni
ocsmány undorító retek játék szerintem.
nektek mi a véleményetek róla ?
Sajnos bizonyos téren ez is intelligenciához van kötve..
A játék maga zseniális.
tényleg valóban zseniális dolog az , hogy nem lehet semmit csinálni azon kívűl hogy lépegetek jobbra,balra.
az esc-el nem tudok onnan kilépni,meg tudtam venni 2 dolgot,de azon kívűl semmi más.
vagyis szerinted az a zseniális,hogy jobbra balra lehet lépegetni a kis négyzetek között,és azon kívűl semmi.
gratulálok
na igen (második hozzászóló )
ez engem is felidegesített,majd rájöttem hogy meg kell nyomni az "m"betőt,és kétszer rá kell kattintani a nyílra (kettős nyíl,jobbra mutat ) úgyis tudni fogod h miről beszélek.
de ez a mostani rész,egyszerűen hihetetlen hogy milyen ostobaságokat találnak ki
és akkor még valaki szerint a játék zseniális pfff
kedves,és nagyon okos 3. hozzászóló.
ott voltam hogy megöltem a 2 disznót,és megszereztem a 3 féle növényt.
majd teleportáltam,és ott volt az afróamerikai szemüveges ember.
ott volt valami térkép szerűség,de csak négyzetek voltak rajta. ott rányomtam 2 dologra,és azután semmit nem lehet csinálni.
Érdekes sztori,lehet vadászni, random utazgatni tisztítgatni az ellenséges állásokat,craftolás,grafika..nekem jó.
Mellesleg a többség ezzel így van.
de mindegy is,mert lassan kezdek úgy viselkedni mint egy kocka... inkább nem foglalkozom vele.
az ostoba játékok az ostoba embereknek való,és a kockáknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!