Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Elakadtam a dishonoredbe?

Elakadtam a dishonoredbe?

Figyelt kérdés
ott ahol meg kell menteni a lányt a golden cat ből ,a lány elszalad a hajóhoz de nekem még kell valamit csinálnom ott a fickót is már megöltem .
2013. jan. 22. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem utána Pieronak és Sokolvnak kell segíteni, akik bezárkóztak a műhelybe. Hozzájuk egy fémrácsos erkélyen keresztül lehet bejutni és a segítségedet kérik a tetőn lévő elektromos védelmi rendszer beizzításához. Ott választhatsz is, hogy halálos áramütést vagy csak altatót kapjanak a katonák (attól függően, hogy alacsony vagy magasabb káosz szintre törekedsz).
2013. jan. 22. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi :) még annyi hogy ez a műhely hol van ?
2013. jan. 22. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahol csinálták neked az álarcod vagy vásárolhattad Piero-tól a cuccokat. A szobádtól nem messze van egy ablak, amin ki lehet sételni a tetőkre ilyen pallókon. Ott kell megközelíteni a tetőn át a műhelyt, mert a kapuja be van zárva és egy csomó őr van előtte.
2013. jan. 22. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
pont az a bajom hogy nem tudok vissza menni oda ahol van a műhely ! még ott vagyok a golden cat nél , és amikor oda megyek a csónakhoz nem visznek még vissza pedig már megöltem mind 2 fickót .
2013. jan. 22. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Jaj bocsi én kevertem a Golden Cat-t a Hound Pits Pub-bal! Most már vágom, hogy hol vagy...

Hát nem is tudom, hogy mi kell még ott, ha megölted az ikreket. Az egyik szobában volt még valami megszerezhető cucc, de az csak opcionális küldetés volt szerintem. Mit ír ha megnézed a küldetés menüt (azt hiszem a J gombbal)?

2013. jan. 22. 22:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget ! végül is rájöttem hogy én voltam hülye mert még csak akkor az ikerpár egyike volt halott ....
2013. jan. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!