Photoshopban nagyon elakadtam sajnos. Nem tudom, hogy kell egy layerbe bele rakni egy fényképet?
Van egy szórólap sablon, és abba kéne a kis kockákba a képeket valahogy belerakni, de nem tudom hogyan.
Segítene valaki?
Mindig az a réteg aktív amelyikre kattintasz, és azon tudsz műveletet végezni. Kiválasztod a megfelelő réteget, azon elhelyezed a képet, majd mész a következőre. Az elhelyezés csak egy behúzás (intézőből vagy a Bridge-ből) vagy másolási művelet.
A rétegek egymáshoz viszonyított helyzete is fontos, mivel amelyik felül van, annak képtartalma is a többi felett lesz, így egy másikat kitakarhat. Ezt a rétegek húzásával tudod módosítani.
Ha máshogyan nem, valahonnan, mondjuk a megnyitott fényképről kimásolod (Ctrl+C), aztán az adott rétegbe beilleszted (Ctrl+V).
Én Photoshopot nem használok, de a Gimpben van "Megnyitás rétegekként" meg "Beillesztés rétegként" -- mindenesetre furcsa lenne, ha éppen a PS ne tudna hasonlót, hátha ez a megoldás.
Jó lenne, ha el tudnám képzelni a sablonodat, hogy miért pont egy bizonyos rétegbe kell raknod a képeket. Miért nem jó egy másikba, aztán összelapítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!