Újratettem a szüleim gépét, de a probléma nem oldódott meg. Miért?
A gépen rengeteg "5ab745081145ff6a79875d" és hasonló nevű mappa van, ezekben 25db "1042" - "3082" mappa van.
Ezeken belül pedig egy "eula.rtf" "LocalizedData XML dokumentum" és "SetupResources.dll" található.
A kérdés az lenne, hogy lehet e ezeket törölni, és ha igen hogyan? ("eula.rtf nem törölhető: Hozzáférés letiltva")
Újratelepítettem a gépet, de telepítés után sem enged törölni. D meghajtón van ez az egész. Nagyon idegesít. Valaki segítsen légyszíves! Unlockert feltettem, de nem törli az sem!
próbáld meg saját tulajdonba venni
jobb klikk a mappára/tulajdonságok/biztonság/speciális/tulajdonos/szerkesztés/válaszd ki a profilod/a tulajdonos cseréje az altárolókon bla bla... pipa/alkalmaz
(ha esetleg nincs ott a "biztonság" akkor szimplán az ablak tetején
eszközök/mappa beállításai/egyszerű fájlmegosztás-ról vedd le a pipát)
ha fut msiexec.exe a folyamtoknál akkor azt állítsd le vagy services.msc-ben állítsd le a windows installer-t
indítsd a windowst csökkentett módban és próbáld meg úgy törölni
ha win7-ed van akkor futass rendszergazdaként egy cmd.exe-t és írd be hogy
net user rendszergazda /active:yes
ezután indítsd újra a gépet és a rendszergazda profillal jelentkezz be és próbáld meg úgy kitörölni
(egyébként nem feltétlen ajánlom, hogy kitöröld ezeket, ha nem foglalnak túl sok helyet akkor inkább próbáld meg csak rejtett fájlokká alakítani őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!