Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Újratettem a szüleim gépét,...

Újratettem a szüleim gépét, de a probléma nem oldódott meg. Miért?

Figyelt kérdés

A gépen rengeteg "5ab745081145ff6a79875d" és hasonló nevű mappa van, ezekben 25db "1042" - "3082" mappa van.

Ezeken belül pedig egy "eula.rtf" "LocalizedData XML dokumentum" és "SetupResources.dll" található.

A kérdés az lenne, hogy lehet e ezeket törölni, és ha igen hogyan? ("eula.rtf nem törölhető: Hozzáférés letiltva")

Újratelepítettem a gépet, de telepítés után sem enged törölni. D meghajtón van ez az egész. Nagyon idegesít. Valaki segítsen légyszíves! Unlockert feltettem, de nem törli az sem!

2013. jan. 19. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Telepítőlemezről telepíts, és formatálj mindent. Előtte ami kell mentsd ki ha tudod
2013. jan. 19. 15:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Lemezről telepítettem. A D-n fontos dolgok vannak, és ugye ez a szenny is ott van. Áthelyezni meg nem lehet.
2013. jan. 19. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem érted. ezek szerint van egy C és D meghajtód. A C-n van a windows (gondolom én), a D-n meg ez a cucc. A D-ről szedd le pendrive-ra vagy külső vinyóra vagy tudjam is én mire a fontos cuccokat, és formázd le. Ha nem megy így szimplán a formázás, h D, jobb klikk, formázás, akk próbáld meg akkor, amikor pakolod újra a gépet. A Dről törölsz mindent, a C-re rakod az op rendszert. Felraktad, és kész!!
2013. jan. 19. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:

próbáld meg saját tulajdonba venni

jobb klikk a mappára/tulajdonságok/biztonság/speciális/tulajdonos/szerkesztés/válaszd ki a profilod/a tulajdonos cseréje az altárolókon bla bla... pipa/alkalmaz

(ha esetleg nincs ott a "biztonság" akkor szimplán az ablak tetején

eszközök/mappa beállításai/egyszerű fájlmegosztás-ról vedd le a pipát)

ha fut msiexec.exe a folyamtoknál akkor azt állítsd le vagy services.msc-ben állítsd le a windows installer-t

indítsd a windowst csökkentett módban és próbáld meg úgy törölni

ha win7-ed van akkor futass rendszergazdaként egy cmd.exe-t és írd be hogy

net user rendszergazda /active:yes

ezután indítsd újra a gépet és a rendszergazda profillal jelentkezz be és próbáld meg úgy kitörölni

(egyébként nem feltétlen ajánlom, hogy kitöröld ezeket, ha nem foglalnak túl sok helyet akkor inkább próbáld meg csak rejtett fájlokká alakítani őket)

2013. jan. 19. 17:12
 5/5 anonim válasza:
Bár a témafelvetése már közeledik a harmadik évéhez, azért mégis aktuálisnak tartom a problémát. Leányom "kinőtt", és nekem adott, egyébként remekül működő (a 10. életévét taposó) Fujitsu-Siemens laptopom kb. két hónapja igen lelassult, a winchester állandóan "darált", gyakorlatilag már használhatatlanná vát. Kiderült, "C" meghajtójára sikerült négy (számokból álló) mappát "szereznem" valahonnan. Ezek tartalmazzák az eula.rtf és egy dll kiterjesztésű fájlt. melyeket az Unlocker segítségével sem tudtam törölni. Mivel minden almappában ugyanazok a fájlok találhatók, ugyanazzal a tartalommal, az egyik mappát kinyitva a másik mappa teljes tartalmát (F6-al) átmásoltam oda. A "felülírás" sikeres volt, mindegyik érintett mappa esetében. A kiüresedett almappákat törölni tudtam. A megmaradt egy mappában a .dll fájlokat törölni tudtam, az almappákban lévő .rtf fájlokat egymásra másoltam, így aztán maradt egyetlen könyvtáram (ebből a fajtából...), egyetlen .rtf fájllal, amit viszont gond nélkül törölni tudtam. A gépem azóta ismét remekül működik!
2015. szept. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!