HID beviteli eszközök probléma. Lehetőségek?
Lehet a rendszer visszaállítás segítene.
Én is szívtam ilyesmivel de nem úsztam mag a telepítést.
Esetleg alaplapi usb driver..
Sajnos erre nincs megfelelő válaszom. Nekem akadt össze egyszer a widcomm a MS Bluetoothal. Levakartam, azóta sincs Microfos Bluetooth rajta.
Mielőtt újratennéd!!!!
próbáld meg eltávolítani az Windows Bluetooth -ot.
Xp- n a rejtett programok megjelenítése
keressük meg a /windows/inf/sysoc.inf nevű fájlt.vegyük ki a "hide" szavakat/utasításokat a sorok mellől. Máris megjelentek a rejtett alkalmazások a "programok eltávolítása" menüben.
Szedd le majd tedd be a telepítőt és frissítsd le a drivert.
A programok hozzáadása telepítése / Windows összetevők hozzáadása eltávolítása Lehet ott megtalálod a megoldást.
Jobbat nem tudok.
Próbáld ki ezt:
kárt nem okoz, ha úgy is újrateszed. Szerintem regisztrációs adatbázis miatt ross és nem fájlok hiányoznak, vagy sérültek, ha még is a redszewrfájlokat helyreállíthatod:
Futtatás: cmd
Parancssorba: sfc /scannow
Esetleg a windows telepítőjéről boot-olva válaszd a javítás lehetőséget! Adida64 -el meg tudnád nézni a pontos információt az eszközről majd könnyebben megtalálhatnád a driver-t.
Az eszközkezelőben választottad az eltávolítást? mert újraindításkor felismeri és telepíti, ha megtalálja a telepítőlemezt (Win7) vagy akár a drivers mappában a megfelelőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!