Gabcsi1 kérdése:
Miért nem indul el a játékok többsége, windows 7-en?
Figyelt kérdés
Van pár játék ami elindul, de többsége néhány villanást követően visszatér az asztalhoz. Vagy pár soros hibaüzenettel kijelenti, hogy nem hajlandó elindulni. Kérlek segítsetek, milyen kiegészítőket felejthettem el. A videokártya: asus EAH5450 frissített illesztőprogrammal.2013. jan. 18. 13:08
1/3 Gugu Gabor válasza:
Nagyon fontos hogy nehogy eláruld hogy konkrétan milyen játékokról van szó, illetve mégis mi az a pár soros hiba üzenet.
2/3 A kérdező kommentje:
Kedves "segítő" Valóban nem konkretizáltam a játékokat. Ne haragudj. :) Ami nem működik többek közt "splice, Giana sisters..., Test drive ferrari racings legends, és stb... Ami működik a Euro truck simulator, valamint a crazy machines 2. Felsorolhatnék még pár játékot, de szerintem ez nem normális. Tudom, hogy te rettentő okos gyerek vagy, de sajnos én nem. De ha nem te vagy akivel ezt meg tudom beszélni lépésről lépésre, hát.... Ennyit a segítségről. :(
2013. jan. 19. 19:14
3/3 Gugu Gabor válasza:
És mégis mi az a hibaüzenet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!