Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows Media player hangszíns...

Windows Media player hangszínszabályzó beállítás?

Figyelt kérdés
Nektek mi a legoptimálisabb beállítás (win7 alatt) WMP-ben?
2013. jan. 17. 23:31
 1/3 anonim ***** válasza:

A hangszínszabályzó beállítása rengeteg dologtól függ.

-zene, amit hallgatsz!

-zenéd minősége

-hangkártyád minősége és részletessége

-átvitelhez hazsnált kábeled

-erősítő/reciever-ed esetleg előfokok, ha vannak

-csatornaszám

-hang megjelenítő eszközöd milyensége és minősége.

-hangdobozod

-szobád/helyiséged

-TE MAGAD és a hallásod, illetve a zenei igényeid.

Ezeket összeadva megkapod a hangképet.

Ha nem akarsz nagyon mellé lőni, akkor blues, vagy jazz, esetleg live beállítás.

Az enyém két frontos eq, mint láthatod. Két külön szoftver állítja elő a hangképet. Innen egy elég minőségi hangkártya alakítja a digitális jelet analóggá 96000Hz -es mintavételezéssel.

A végfokra direktbe megy a jel, nem eszközöltem benne semmiféle átalakítást, módosítást.

nagyvonalakbanennyi.

Printelek róla:

[link]

[link]

2013. jan. 17. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon enyhe V alak. Alsó csúcsa az 1-2 Khz nél van, ott kb. 35%-nál, legmélyebbnél kb. 65%-nál áll, legmagasabbnál pedig picivel 50% alatt.
2013. jan. 17. 23:43
 3/3 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat! őszintén szólva arra számítottam, hogy jönni fognak a trollok.

azt én is gondoltam, h van egy pár dolog ami befolyásolja csak azt nem tudtam, h ennyi minden.

2013. jan. 18. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!