Kaspersky Internet Security (KIS13) 2013 eltávolítása. Hogyan?
- Az uninstaller nincsen a mappában.
- Vezérlőpultban nem található meg a program.
- Revo Uninstaller erőszakos eltávolítójával is a helyén maradnak a fájlok.
Lehetetlen eltávolítani, mégegyszer nem tudom feltelepíteni, mert állandóan újraindítaná a gépet, de nem csinál semmit... Ötletek?
[Angol verzió.]
20:38 - Megadtam az elérési útját a programban, mivel nincs a telepítettek listáján, de amint megtalálja a fájlokat, regisztrációt kér?
Egyéb szolúsön valakitől?:D
ja,
ha úgy érted, hogy nem legális volt a telepített verziód, akkor nincs rá támogatás... bocs!
ha tudod hol vannak a fájlai, Windowst csökkentett módban indítva, egyenként eltávolíthatod, vagy ugyancsak csökkentett módban, a Total Uninstaller, vagy az Uninstall Tool, esetleg az említett Revo Uninstaller Pro program, Összes összetevő erőltetett eltávolítása moduljával eltávolíthatod.
Próbáltam Revo-val, igazából az volt az első próbálkozásom, de hiába nyomom meg a törlést, semmit nem távolít el.
Megpróbálom a csökkentett módot...
- Legális verzióm volt, csak angol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!