Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Programok eltávolítása menüben...

Programok eltávolítása menüben csak 2program van előtte meg 40volt (többi lent)?

Figyelt kérdés
volt kb 40programom, tötröltem egy programot, most 2program maradt a vezérlőpult-programok eltávolítása menüben.de a programok viszont mennek.és semmi vírus nincs a gépemen. mi a hiba?
2013. jan. 14. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Érdekes nekem ilyet sosem csinált. Csak van akkor ott valami galiba. :/
2013. jan. 14. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Kaptál valamilyen jól rejtőző vírust.
2013. jan. 14. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Töltsd le a CCleanert, abban is van ilyen program eltávolításos cucc,ott meg kell jelenjenek.
2013. jan. 14. 20:47
 4/7 A kérdező kommentje:
3.válaszolónak igaza volt. meg jelentek ott a programok. ez már félsiker, de hogy állíthatom vissza hogy vezérlőpult programok törlésénél is megjelenjenek a régi programjaim? most már ez a program is látszódik a vezérlőpult programok törlésénél a ccleaner
2013. jan. 15. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát azt már sztem nem nagyon tudod visszaállítani, rendszer újratelepítésével vagy ha véletelnül visszaállítod.Ha nem áll vissza magától használd a CCleaner eltávolítóját az is van olyan mint a beépített, sőt talán jobb is.
2013. jan. 15. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Milyen védelem van a gépeden? ESET-NOD súlyos vírustámadás esetén például elrejti a mappákat. Vagyis mindent eltüntet és írásvédetté teszi a fájlokat.

Futtasd le ezt az online scannert:

[link]

2013. jan. 16. 00:52
 7/7 A kérdező kommentje:
AVG 2012 vírusírtóm van
2013. jan. 16. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!