Az Antivirus 360 hogyan törölhető, ha a "programok modosítása és eltávolitása" menüpontban NEM található, és ha szimpla törlésseel vagy delettnél azt írja ki hogy a hozzááférés megatagdwa?
Ez úgy tűnik,nevével ellentétben egy VÍRUS!
Küldj rá pár vírusirtót,hátha segít,ha nem akkor marad az újratelepítés és ne dőlj be legközelebb hangzatos,de ismeretlen programoknak!-és reménykedj,hogy nem tesz tönkre semmit.
AVG Internet Security teljesen kicsinálta.
Nálam sikerült.
Én ma oldottam meg (minimum időlegesen) ezt a problémát. Nekem nem szedte le az AVG. A megoldásom: a meglévő vírusirtót leszedtem, és feltettem, a Norton Internet Security- t.
Itt van olyan lehetőség, hogy mechanikusan karanténba zárhatok programokat. A karantént pedig ürítettem. Maradt utána egy üres mappa, amit töröltem. Az Exploreren Google Tips-ként fenn maradt, és nehogy újra baj legyen, az Explorert és a Google-t is lecseréltem, Mozilla és Yahoo lett helyettük. Ha van jobb ötlet...
Uninstallal is ki lehet szedni:
Start menü,keresés és beírod a fájlt vagy mappát menüpontba az a 360-t és h az összes helyilemezen keresse,ha megkereste akkor leálítod és rákattintasz az uninstalra és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!