Hogyan tudok a kopott WIN XP cd mről egy másolatot készíteni üres lemezre?
Köszönöm a segítséget előre is!
Mit kell be állítani hányszoros sebességel kell írnom?
És elméletileg kép fájt kell választanom ?
Köszönök minden segítséget!
Készíts egy lemezképet(iso-t) és képfájl felírása.
A lehető legkisebb (általában 4x) sebességgel.
HA egyszerűbben akarsz eljárni, akkor a Serial key-t lefotózod, az eredetit elteszed a fiók mélyére.
Letöltesz egy WInXP SP3-as képfájlt a Microsoft honlapjáról, kiírod CD-re és utána lehet telepíteni.
(A WInXP-nek az ára gyakorlatilag csak a Serial. A cuccot magát, bárki letöltheti...)
Kérdésre válaszolva: A CD írás a lehető legkisebb sebességen menjen hogy ne legyen hiba... (nagyon maximum 8x-vel nyomasd neki)
oké köszi! :)
Tehát ha kiolvastam illetve ki mentettem az egész CD -t az asztalra akkor Rendszerlemezkészítéshez egyenként be adogathatom a fájokat és 4x essel írhatom is egyből ugye?
köszönöm mindenkinek! :)
5. Abból nem lesz semmi.
Beteszed az eredeti lemezt.
Megkeresed a lemezíró programodban a Lemezmásolás menüpontot. Előbb beolvassa a lemezt, aztán kér üreset és kiírja. A sebességet csökkentsd, 8X-ra.
ilyennek kellene lennie annak a mappában, amit ki tudsz írni CD-re!
...ez egy eredeti, nem buherált XP+SP3 képfájl, UltraISO alkalmazásban megnyitva, ahonnan egyből lehet CD-re írni (akár 1x sebességet kiválasztva) a bootolható XP-t.
Köszi sikerült minden! :)
Viszont egy kérdésem lenne átlagos sebbességel írtam meg mert csak ez a program engedte!
True Burner
True Burner programban hogyan lehet írás sebbességet állítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!