Üres kocka a parancsikonokban (windows 7)?
Üdv!
Egy kisebb hibával találtam szemben magam, egy frissítés után amit a windows 7 végzett.
Pontosabban erről lenne szó:
Tegnap este semmi gond nem volt de utána a windows 7 frissített 7db "fontos" frissítést és ma ahogy bekapcsoltam ez fogadott. Egyenként leszedegettem azokat de így maradt...
Most mihez kezdjek? Nem halok bele, de kifejezetten zavaró.
Köszönöm előre is!
A kérdés rossz kategóriában van!
Egyébként egy másik frissítésnél lehet, hogy ez elmúlik. De a legjobb az ide, ha felteszed a KDE grafikus felületet, mert már 2005 óta Qt-s, tehát platformfüggetlen.
Esetleg
jobbklikk az asztalon >> tulajdonságok >> megjelenítés fül >> alapértelmezett beállítás
Mentsd a beállításokat.
Ha nem segítene próbáld meg ezeket:
sajátgép >> tulajdonságok >> speciális
teljesítmény beállítások " Vetett árnyék az Asztal ikoncimkén"
sajátgép >> tulajdonságok >> speciális >> A Vizuális effektek
Legjobb teljesítmény beállítás
Esetleg a registry-ben
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced
ListviewShadow értéke 0
Üdv!
Köszönöm, de sajnos nem működik. Pedig mindent pontosan követtem.
utolsó nem emlékszem a win7 -en hogy van pontosan...
jobbklikk az asztalon - megjelenítés - megjelenítés tulajdonságai -hatások.
ott nézz körül.
Ott már mindent megpróbáltam még első lépésben :)
Viszont nagyon úgy néz ki hogy csak a parancsikonoknál van ez. A többi ikonnál nem.
Ha új parancsikont készítesz akkor is? mert akkor készítsd újra őket.Próbáld kikapcsolni az Aero -t majd vissza.
Amúgy nem egyedi a probléma itt írnak róla, sajnos angolul, de képekkel (webws elemek kikapcsolása meg ilyenek):
Jobbat tényleg nem tudok.
Sajnos akkor is van, ha újat készítek.
Itt írnak róla, elvileg az a 2 megoldás van hogy vagy ki szotyizgatom hogy melyik okozhatta, vagy újratelepítem :)
Akkor inkább win8 -at rakok rá... de annyira kár hogy most ez van, azt hittem hogy legalább fél évig jó lesz de nem... mindig valami van :(((
Helló! :)
A Tune Up Utilites 2013 megoldotta. Sőt az egész gép gyorsabb lett... csoda ez a program. Nem, nem fizettek azért hogy ezt mondjam :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!