Euro Truck Simulator 2 vélemények?
1-esnek: Ha unod a GPS útvonalait, térj át egy általad választott útra, a GPS újra fog tervezni és megpróbál azon az úton vinni, így fel. Az esők hosszát és gyakoriságát tudod a beállításokban növelni illetve csökkenteni, az évszakváltozást viszont én is hiányolom.
Utolsónak: Ugye ezt nem gondolod komolyan??? Kamionoknak a valóságban is 90 km/h az engedélyezett legnagyobb sebességük... És az is autópályán! 110-el ne akarj már menni...
És a véleményem: Szerintem egy egész jó játék, szerintem is van 1-2 hiányosság, amit bele tehettek volna, de tényleg jó játék. Akit érdekelnek a kamionok, meg úgy a kamionozás, annak szerintem tetszeni fog, ha kipróbálja. Én is már rég óta játszok rajta, nem unalmas szerintem.
köszi
játszom vele egy ideje, és imádom, azt kell hogy mondjam
nekem nagyon tetszik
megéri az árát, aki megveszi
vannak benne rendőrök?
vagy a trafira, meg az ütközésre gondolsz?
Már jó ideje játszok, én még a legelső résszel kezdtem, ami egy játék-újságnak volt ingyenes melléklete.
Pozitívum:
- Az Európában elterjedt kamionok szerintem megfelelő mennyiséggel benne vannak.
- A térkép alapból elég nagy
- 90-nél gyorsabban nem is kell haladni. Ha akarsz, válts NFS-re
- Modolható -> változatossá tehető (csak vigyázni kell)
- Még foglalkoznak vele, tehát pofozgatják
Negatívum:
- Az időjárás a térképen való barangolással lehetne változatosabb, északon, akár havas is...
- Változó évszakok
- Modolásnál oda kell figyelni az összeakadásokra
Összességében egy jó kis játék. Nem mondható unalmasnak... Ha "tépni" akarsz, nevezz be AC-ra, vagy rF2-re. Azok versenyszimulátorok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!