Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a baja az msn-nek? -. -

Mi a baja az msn-nek? -. -

Figyelt kérdés
Belépek msn-re mindenkinek a nevét csak simán fekete-fehéren írja ki, nem látszódnak a színek és a nevek előtt/után lévő smile-k se.De pl 2 óra múlva újra belépek akkor már látszódnak a színek stb. Egyszer így, egyszer úgy. Na szóval az lenne a kérdés h mi baja lehet? Le van töltve hozzá a legújabb msn plusz is...plz segítsetek, mit csináljak, vagy esetleg mit állítsak át?! Tudom nem nagy probléma, de már idegesít.
2009. aug. 29. 18:17
 1/3 anonim válasza:

szerintem tölts le egy msn vírusírtót

torrentről vagy googleon rákeresel és azazl vizsgáltasd át

lehetnek olyan vírusok az msnen amit sima vírusírtó ami a gépeden van nem észlel, erre valók az msn vírusírtók.

2009. aug. 29. 18:22
 2/3 A kérdező kommentje:
okés, megpróbálom, köszi! De ez a nod32-vel nem fog "ütközni" igaz?
2009. aug. 29. 18:25
 3/3 A kérdező kommentje:
mind1 megpróbáltam, le is ellenőrizte az msn vírus irtó, de azt írta ki, hogy nem talált vírust...akkor szerintem más baja lehet, vagy nem tudom...:(
2009. aug. 29. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!