Kompatibilitási gondok!?
Sziasztok! Van egy kis problémám. Fontos lenne, hogy néhány nyelvprogramot telepítsek, viszont ezek 32 bitesek és nem engedi a gépem felrakni. Próbáltam már az összes kompatibilitási beállítást, egy programot leszedni (windows xp mode for windows 7) de sajna nem tudtam megoldani.. :/ Mostanában voltak gondok a laptopommal(köztük ez is) ezért telepítettem a gyári cd-n lévő driver-eket, de ez sem segített, sőt azóta rosszabb mint volt :(. Sajnos nem nagyon értek hozzá. Ha tudtok valami tanácsot, légyszi írjatok!
Köszike!
nyelvprogram? az micsoda?:D elméletileg fel kéne, hogy tegye gond nélkül 64 bites windows-ra is a 32 bites dolgokat
Vagy ez valami nyelvi csomag már telepített 64 bites programhoz? vagy magához a 64 bites windowshoz új nyelvi csomag?
"A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg, hogy a program x86 (32 bites) vagy x64 (64 bites) verziójára van- e szükség, majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával."
Mindig ezt írja, pedig már mindent megpróbáltam...
Most a virtual pc- ről olvastam. Nem tudom az jó e?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!