Az igaz hogy idén 2013-ban XP-hez már nem fognak újabb frissítéseket készíteni?
Figyelt kérdés
Win7-re nem tudok áttérni mert a gépem nem bírná el.
Ez egy:
ASUS P4-P800 VM alaplap
P4 2,8 GHz
1GB DDR1 333MHz RAM
2013. jan. 14. 06:53
11/11 Zoltann27 válasza:
üdv !! Nekem ddr3 - as gigabyte alaplap , amd athlon x2 260 as 3,20 ghz proci dual core , 3,0 gb ram & Saphire ati radon 512mb 256 bites vga pci-expressz . és 32 bites windows 7 home premium , sokkal lassabb mint az xp , valamint rengeteg játék kompatibilitási probléma pl Crysis & Battlefield 2 & Battlefield Bad Company 2 & GTA 4 & Ghost Recon Advanced Warfigther stb stb stb , Szóval szerintem aki xp-t használ az ne is akarjon átálni se vistára se 7-re se win 8-ra mert egy problémahalmot kap csak szórakozás és játék helyett , én is visszarakom az xp-t mert a többi windows egy kalap szart sem ér !!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!