Miért nem szedi le a Windows XP a frissítéseket?
Figyelt kérdés
Tegnap újratelepítettem a gépet, de még mindig nem jönnek írta ki, hogy új frissítéseket talált. Ez miért van? Megpróbáltam a windows update webhelyről leszedni, de oda is valami frissítést kér, hogy működjön.2013. jan. 9. 13:31
1/12 anonim válasza:
Nem "Unauthorized Product Key" üzenetet kapsz?
(Vagy "not authenticated", vagy ilyesmi.)
2/12 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmit nem láttam. hol nézzem? A vezérlő pultban a biztonsági központban nem látok ilyet. Annyit állítottam rajta, hogy legyen értesítés, de ne legyen automatikus letöltés és telepítés. Eddig is így volt és nem volt semmi baja. Most még az értesítéseket sem küldi.
2013. jan. 9. 13:50
3/12 anonim válasza:
"Semmi ilyesmit nem láttam. hol nézzem?"
Ez egy elég ronda felugró üzenet, de ha nem láttál ilyet, akkor nem szóltam.
"ne legyen automatikus letöltés és telepítés"
Próbáld bekapcsolni.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem szedi le úgysem, már próbáltam. A windows update webhely meg azt mondja, hogy 4-esnél újabb internet explorer kell hozzá.
2013. jan. 9. 13:55
5/12 anonim válasza:
Kérdező akor miért nem frissíted az IE t?
6/12 anonim válasza:
1 kérdés minek neked az xp foss frissítései??
7/12 A kérdező kommentje:
A microsoft.com oldalról leszedtem a windows 8-at, de nem frissíti normálisan. többek között azért is kellenek, mert anélkül az msn-t sem tudom feltelepíteni.
2013. jan. 9. 14:03
8/12 anonim válasza:
Ugye nem a service pack-ra gondolsz? (Pl. SP3)
9/12 A kérdező kommentje:
Windows XP SP3 van fent.
2013. jan. 9. 14:13
10/12 anonim válasza:
próbáld meg innen,
de, NE I.Explorert használva!, hanem pl. Google Chrome-t. (ha még is I.Explorert szertnél használni, a 8-as verziót töltsd le! és Telepítsd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!