Windows Movie maker-rel szeretnék videókat szerkesztgetni, viszont a videóim formátuma mp4. Miért nem engedi benne megnyitni?
Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem segíteni?
Vagy lehet, hogy az a baj, hogy a videó a VLC Media Player-hez van társítva?
Köszönöm szépen!
2013. jan. 13. 16:44
1/6 anonim válasza:
Mp4 formátumot nem támogatja a Movie Maker, esetleg átkonvertálod mpeg-re vagy használsz más programot.
2/6 A kérdező kommentje:
És abban tudnál segíteni, hogy hogyan konvertálhatom át mpeg-re? Sajnos ezt nem tudom :(
2013. jan. 13. 20:24
3/6 anonim válasza:
Elég sok konvertáló program létezik én nem igazán használom őket, FormatFactory-t próbáld ki, de telepítésnél figyelj oda mert fel akar rakni mindenféle felesleges toolbar-t és hasonlót.
Használata elég egyszerű, kiválasztod milyen formátumba szeretnéd konvertálni majd megadod a forrásfájl(videót) és start, ha nem megy írj.
4/6 A kérdező kommentje:
Sikeresen letöltöttem a FF-t.
De milyen formátumú videókat fogad el még a Windows Movie Maker?
Mert itt az mpeg-t nem találom, hogy lehetne ilyenbe konvertálni...
2013. jan. 13. 20:56
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, így már jó lett! :)
2013. jan. 13. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!