Linux Mint-ben hogy tudom megnyitni azokat a mappakat, amik a windows alatt ay asztalon vannak?
Ha KDE felületet használsz, az asztalon jobb gombbal beállíthatod, hogy az ablakkezelő kezelje-e az asztalt, ekkor úgy használható, mint a windowsos asztal, fájlokat leht rá pakolgatni.
Ha az Asztal mappa helyére vagy kíváncsi, az a /home/<Felhasználónév>/Asztal mappában van.
Ha Live rendszerként használod és a gépre van telepítve Windows, akkor a fájlkezelőben bal oldalt rámégy arra a partícióra, amin a Windows van, ekkor mountolja (ha nem tette meg automatikusan), Winen az asztal a Felhasználók (vagy users)/Asztal (vagy Desktop) mappa.
Nem tudom, melyikre gondoltál, amikor kérdezted.
Alapvetoen kovetkezo a szituacio>
Windows xp van a gepemen, amivel problema lett, es ideiglenesen dvd-rol megy a linux mint a gepemen.
Eletemben meg nem hasznaltam linuxot, es rengeteg filmem, van egy mappaban, ami windows alatt az asztalon van.
Ezekhez szeretnek hozzajutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!