Adobe flash player legújabb verzióját miért nem látom a chrome pluginkezelőjében?
Figyelt kérdés
Adobe flash player legújabb verzióját (11.5.31.137) telepítettem, viszont nekem a régit (11.5.31.137) mutatja a pluginoknál.
Explorernél az újat mutatja, viszont az meg lefagy ha be akarok lépni egy internetes játékba. A chrome csak akadozik a játéknál, azért szeretném ott az újat beállítani.
2013. jan. 13. 14:17
11/13 A kérdező kommentje:
Vezérlőpult->internetbeállítások->programok->bővítmények kezelése: itt nézd meg, hogy melyik verzió van fenté s, hogy engedélyezve van-e.
A VLC az egy médialejátszó amúgy...nem tudom miért kéri, annyira nem vagyok profi :D ha kéri, töltsd le.
2013. jan. 27. 13:39
12/13 anonim válasza:
Megnéztem és az általam leírt van fent : 11.5.502.146. / meg engedélyezve is van! Nem értem az egészet… :S Az esetleg nem befolyásolja,hogy a beugró oldalak (reklámok) levannak tiltva ?
13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom.....próbáld ki.
2013. jan. 28. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!