Nem letölthető Adobe flash player?!
Már napok óta próbálom letölteni és mindig ugyanazt írja ki, miután lehúzott 5O%-ot: The user has no sufficient privileges to install Adobe Flash Player.
Aztán meg:
A required file (C:Windows\system32\Macromed\Flash\FlashUtil32_11_5_502_146_ActiveX.exe:5)
could not be written due to insufficient permissions.
Pedig minden ActiveX scripting ki van pipálva, az Explorer sincs kinyitva közben és amennyire tudom, a firewall vagy a Norton sem blokkol. Én vagyok az adminisztrátor. Vírus sincs a gépen. Nem tudom már, mit csináljak. Segítség!
Ott van az oka.
"The user has no sufficient privileges to install Adobe Flash Player."
Truemen:
telepíteni.
A linket nem tudtam megnézni, nem enged tovább a böngésző.
Laciii:
Nem az okra, hanem a megoldásra vagyok kíváncsi.
"The user has no sufficient privileges to install Adobe Flash Player."
"A felhasználónak nincs megfelelő jogosultsága az Adobe Flash Player telepítéséhez."
úgy tűnik, még sem te vagy annak a gépnek a Rendszergazdája, ill NINCS! Rendszergazdai jogosultságod.
egyébként, MINDEN ADOBE terméket, a saját honlapjáról
érdemes letölteni, majd telepíteni, és javasolt az automatikus frissítések bekapcsolása is...
Na meg is van! Mégiscsak az egyik antivírus program volt. Mihelyt kitöröltem a gépből, a Flash mindjárt beugrott és hajtja ezerrel. :DDDDDD
Mint minden bonyolult probléma ez is tök egyszerű volt. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!