Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van itt olyan aki ért a Sony...

Van itt olyan aki ért a Sony Vegashoz? Sírva könyörgöm egy kis segítségért!

Figyelt kérdés
Szóval Sony Vegas Pro 11 -ben összeraktam egy kb. 2 perces videót, amelyet YouTube -ról letöltött videoklip részletekből vágtam össze. Nagyon precíz, mikor utólag visszanéztem, ujjongtam, olyan jól sikerült. Mikor elindítottam a renderelési folyamatot, 23% -nál megszakadt, mert hogy nincs elég hely. Meresztgettem a szemem, hogy lehet az, hogy nincs hely? Gyorsan leellenőriztem, és alig akartam elhinni, amit láttam: a meghajtón lévő összes szabad hely, azaz 15 GB (!!!) mind betelt, és akkor ez csak a videó 23% -a volt! Gyorsan kitöröltem, és most itt ülök, reménytelenül. TÉNYLEG mindent beleadtam, hogy készítsek egy szuper kisfilmet. De ennél többre nem jutok. Másrészt, ha sikerülne is, nem fogok egy több száz GB -t foglaló videót tárolgatni a gépemen. Ráadásul miután megnéztem azt a 23% -ot, amit lerenderelt, nagyon szaggatott, nézhetetlen volt. MIT TEGYEK? ;_;

2013. jan. 11. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:

HA meg van nyitva a projekted akor bal oldalt felül file-->properties-->full resolution rendering quality:BEST!

aztán a motion blur type-t tedd át gaussian (asymmetric)

-->audio resample and strech quality:BEST!

a többi az maradhat alapon....

Amikor Rendering-re rákattintasz akkor menj a .wmv-re az a legjobb és ott válaszd ki a legmegfelelőbbet számodra ha full hd a videód az az 1920x1080 akkor 8Mbps HD 1020-30p Video ha csak HD az az 1280x720 akkor 6Mbps HD 720-30p Video ha nem HD akkor csak 3Mbps Video minnél lejjeb konvertálod annál kiseb lesz amugy meg ha kész vagy vele ajánlom a format factorival még lejjeb koncertálni mivel nagyon magas a lerenderelt videó bitrátája azt vettem észre

pubi97

2013. jan. 11. 22:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :D (Zöld pacsi ment)

Csak egy kérdés: ha BEST -re állítok egy csomó mindent, akkor még több helyet fog foglalni, nem?

2013. jan. 11. 22:21
 3/3 anonim ***** válasza:
többet fog foglalni igen,amugy kihagytam egy pontot kattints a videó sávra és mindig álitsd a Switches-t Disable Resample....ettől sokkal szeb lesz a videó....
2013. jan. 23. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!