Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony Vegas Pro 11-ben ha a...

Sony Vegas Pro 11-ben ha a render as-re megyek akkor úgy menti le, hogy a Sony programon kívül is megtudom nyitni a videót?

Figyelt kérdés
Ma töltöttem le, első videómat csináltam, teljesen amatőr vagyok ezt vegyétek figyelembe légyszi :D
2013. jan. 10. 19:58
 1/4 Gáll Zsolt ***** válasza:
Amikor rá mész hogy render as akkor ott kiválasztasz egy formátumot pl .avi és akkor természetesen megtudod nyitni és mé youtube-ra is fel tudod tolni.
2013. jan. 10. 20:00
 2/4 MissYvonne válasza:
igen,és érdemes hd minőségben :) Ja,és szólok előre,hogy nekem egy 3 perces videót kb. másfél óra alatt ment el :P
2013. jan. 10. 20:01
 3/4 Gáll Zsolt ***** válasza:
Igen azt én is elfelejtettem irni :D nekem egy 15perves videót 4 óra volt. :D (FullHD-ba)
2013. jan. 10. 20:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült :) Köszi, nekem és elég sok idő volt, pedig csak két perces videót csináltam elsőre :)
2013. jan. 12. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!