Hogyan kell aranyért farmolni a Diablo 3ban? Meg
egyáltalán mi az a farmolás?
11/20 anonim válasza:
Jó persze paragon 100 messze van,de hamarosan könnyítenek az elérésén,de ne aggódj,elöbb lennél paragon 200-as(ha lenne)minthogy mp10en 1 ütés legyen egy elitepakk:)
Ráadásul a farm lényege,hogy ott menj ahol 1-2ütés minden(kivéve kulcsozás és überezés).Gondolj bele Pistike 150K sebzéssel mp 1-2-n rohangál,te 42Kval is mp1-2-n vagy.Neki sokkal több cucc fog esni adott időn belül.
2013. jan. 21. 09:29
WZ sebbezen nagyot minimum 150 K-t.
2013. jan. 21. 11:31
13/20 A kérdező kommentje:
Ma beszóltam a multiban. Stupid guys! Mivel nem jöttek oda hozzám mikor kivetettem a zászlót (g gomb) questet csinálni. Három 50 feletti paragorn volt mindegyik visszaszól 42k tanít minket. Erre én meg! Nem az a lényeg hogy mennyit sebzel, hanem ahogy játszol. Aztán egy kérdéssel adtam meg a kegyelemdöfést? Who die more? You or me! Erre nem tudtak mit mondani. Folyton "mentőst" játszom. Én élesztek újra mindenkit. Mindenki a damaged növeli, de egy ütéstől kifekszik. Ti meg ne mondjátok nekem, hogy 14 pg szinten 50k felett sebeztetek, mert nem veszem be!
14/20 anonim válasza:
3 hónappal a megjelenés után jött a paragon system,nemtudom mióta vagy mennyit játszol,de én megjelenés napjától és elhiheted,hogy voltak olyan karik 3 hónap után,még előbb is.
Van egy magyar oldal, [link] esetleg nézz be a fórumon a wd részlegre.
A halál az egy dolog,javításnak nincs költsége én sem ragaszkodok feltétlenül az élethez,ha nagyon beszorítanak.Partyban meg pláne nem,kimegyek városba, katt egy zászlóra és már is ott vagyok.
2013. jan. 23. 09:25
15/20 A kérdező kommentje:
Június óta játszom. Van egy pg 7-es monkom, egy 51 normál barbárom, a többi hősöm 35 feletti mind. A WD nagyon fekszik nekem, 15. szinten több mint 42000 a lifeom. Nekem a túlélés jelenti a prestiget. Ha fejlődni akarsz, ahhoz jó cucc kell, meg sok gold. Miután most vettem 3,5 millárt egy +295 intelligencet tudó legendaryt, csöppet le vagyok égve. Szóval idővel fogom szettbe öltöztetni, amint lehetőségem adódik. Ezt a honlapot minden Diablós ismeri. Köszi.
Hàt nem tom ti h jatszatok....de en is wz vok es 110k korul volt a damagem akkor 44k elettel es volt vagy 1200 life/hit em is...azt hiszem a zunamis cipo felso tal rasha amulet ice climbers cipot ajanlok...ezek jok a "kicsi" wz nek...persze stat fuggo de ugy is tudod melyik kell neked :) utana sporolj egy 60 M et abbol fel rakod magad 200k fele jo elettel resistel....
2013. jan. 23. 22:04
Vagy ha gondolod gyere amerikai serora segitek....nem jatszottam europain soha mert kinn elek (van lag) itt meg soha de szerintem tavolsag miadt...wz lenyege nagy damage life hit resist...eleg neked 38K elet is ha az viszza tolt 1600 at minden utesnel...megy folyamatosan blizard soha nem megy le az eleted.
2013. jan. 23. 22:08
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Meglátszik, hogy a kinti magyarok sokkal rendesebbek. Nos, mint említettem pont Zunamiss szettre gyűjtök és ezeket a felsorolt equipmenteket is kinéztem magamnak. Nekem elég egyelőre így, ahogy vagyok. Szeretem ha 2-3 hit egy démon s nem egy. A 42 k élet így sikeredett. Halhatatlan voltam én 30000 lifeval is. A taktikám: megállás nélkül mozgok ide-oda, mint a veszett egér, közben odab@szok az ellenfélnek miközben a petjeim végzik a dolgukat szépen. Nem engedek közel magamhoz senkit sem. 10 lépéssel a dögjeim mögött állok.
Varj picit...most erttetem meg....igen eros vagy INFENOBA...de hallod...OPTIONS\GAME PLAY\MONSTERS LEVEL
Igy infernon belul is van 10 szint.....
novekszik a loot meg az xp is....
:D:D:D
Hallod azt hittem tudod :D:D:D
2013. jan. 24. 22:56
20/20 A kérdező kommentje:
Tudom hát. Mediamarkt, hülye azért nem vagyok. Az összes hősömmel magányosan toltam végig a followerrel. Meguntam. Csak Public Gamesben játszom. Ott ezt nem lehet állítani. A játékosok számától függően nő a nehézség ott.
Kapcsolódó kérdések: