Hogyan kell aranyért farmolni a Diablo 3ban? Meg egyáltalán mi az a farmolás?
Juuuujj :D:D:D "(25000 gold)" 85millio kb :D:D
barcsak annyi lenne..na ugye amikor mar 60lvl Inferno Act 3 ba az utolso questet csinald Public Gameba..tele vannak...minden kek es sarga arany dolgot vegyel fel es add el...1 taska fullon kb 40-90 ezer gold..bocsi csak nincs ekezetem de ha akarsz jatszanni amerikai seron vok mert ott elek..segitek szoval..
lvl60
Inferno Act 3 (utlso,utolso 2 quest)
Minden kek es sarga arany eladasa amit fel veszel..(arany dolgok amik nem kellenek Aukciozd el)
Egy nap aladt meg van 1.5 milla
Es ugye minden Paragon lvl szint fejlodesnel 3% plusz gold item and gold loot.
Ha gyengenek tartod magad..gondolom az vagy (nincs jo cucod) csak publicba legy es menj utanuk...
a masik..gondolom angol se megy annyira mert akkor tudnad ezt...Multiba (Public game) minden ami ki esik az a sajataod csak te latod nekik teljesen mast dob..szoval a loot a sajatod.
ACT III: The Breached Keep-->Heart of Sin (inferno)
Ez nekem kb egy nap farmolas alatt (376%magic find+176%gold find) 10-100 millio gold (4-5 ora jatekot tartalmaz)
(nagy szinten nem nehez goldot szerezni)
3% több arany 3% jobb root.....háááát na akkor :D:D:D
próbáld ugy hogy menj fel 85k damagere MINIMUM élet az elég 40-42K de viszont fontos h legyen per hit per kill vissza töltésed...nekem pl ha kevés az életem nem potizok ha nem nyomok egy blizardot és fel tölti maxra...resistek meg legalább legyen mindegyik 600 kb...Chantodos will and force legyen meg :)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!