Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen xpt használjak?

Milyen xpt használjak?

Figyelt kérdés
Most akarom ujratelepíteni a rendszert és azt szeretném kérdezni h milyen xpt ajánlatok.512ram van a gépembe.
2009. aug. 27. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Windows XP Professional SP3
2009. aug. 27. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Sima gyári sp3as xp-t. szerintem a buheráltak nem jók
2009. aug. 27. 17:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt sok helyen hallottam,csak ezekbe tudomásom szerint nincsnek programok.és letölteni mindent nagyon sok idő...:S
2009. aug. 27. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:

csak gyárit a buheráltak tényleg nem jók, használtam már nem egyet és csak szenvedés volt vele a munka. De mire van neked szükséged? kell egy Firefox, egy office, egy acrobat reader és egy picasa, amivel el tudod végezni az alapvető képszerkesztési feladatokat, és végül egy Nero. gyakorlatilag ezeket használja az átlagfelhasználó, nincs neked szükséged sok felesleges dologra.

Jah egy vírusírtó sem árt, de szerintem megér vagy 3 órát legrosszabb esetben, hogy te vadászd össze a saját igényeid szerint a programokat, minthogy ömlesztve mindent felrakj.

2009. aug. 27. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja aztán minden progihoz külön lemez ugye aztán időközönként meg kéne cserélni azt az agyonhasznált írót,mert lemezt ki lemezt be!

Nekem is buherált és semmi gondom vele csak ti nem tudjátok használni!

Amúgymeg aszem kéne esetenként egy msn,egy photoshop mert ezzel az egyel el lehet végezni akár hat progi munkáját is !

Naugye? Mibajod a buhis xp-l?

Ja felvágsz mert volt kölcsön 40000-d hogy most puccoskodj a valódi XP-el!

2009. aug. 28. 00:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Windows Xp Performance Editon sp2

ha maximális teljesitmény kell akkor ezt

ha videot szeretnél nézni meg zene lejátszásra inkább akkor: Windows Xp Media Center Edition sp2

2009. szept. 2. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!