Milyen vírusirtót használjak? Melyik a legjobb választás?
Ha ingyenes kell, Avast!
Nekem bevált.
Ha nem akarsz rá külteni akkor kettő közül választhatsz AVG vagy Avast. Hitvita, hogy kinek melyik jön be és emberek képesek egymás haját kitépni azért, mert szerintük az egyik jobb mint a másik. Én használtam mindkettőt, most avast van a gépemen, kb. tökmindegy, de ha nem tudod mit rakj fel, akkor rakd fel ezt. Most persze az én hajamat is ki fogják tépni.
Hekkelt, patch-el nod32 és egyéb társairól nem tudok nyilatkozni, leszoktam róluk pár éve.
Nem igaz hogy kettő közül választhatsz, van egy rakás jó ingyenes, pl avast, AVG, avira, Panda Cloud, MSE...
Mellé ingyenes tűzfalak: Comodo, PC Tools, Online armor, PrivateFirewall.
De vannak komplett ingyenes internet security-k is: Comodo Internet security, Outpost Security Suite Free.
Az MSE-t nem tudom nyugodt szívvel ajánlani. Használtam, de észre sem vette a vírust a háttérben, az Avast pedig ésszrevette. Ez azért elég fontos, hiszen ezért van fent.
Ez csak persze az én személyes tapasztalatom. Tűzfalat külön pedig nem telepítek, mert elég nekem a beépített. Igaz, én router mögött vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!