Milyen programmal lehet olyan effektet csinálni amilyen a Blöff című filmben volt a szereplők bemutatásakor? A kimerevített képre gondolok.
" A kimerevített képre gondolok. "
értsük,
csak a filmet nem láttuk
Ehhez nem kel program !!
bármely videó szerkesztő jó hozzá csak a megfelelő pulgint kell hozzá letölteni
nos ez ugy müködik hogy egy bizonyos kockábol csinl kb 5 vagy 20 képet és azt játsza le amit te igy látsz
Hehe, a videó szerkesztő is egy program. Meg a "pulgin" is az, ezzel még nincs a kérdező előrébb.
Jó, mondjuk ezzel sem....:)
lusta vagyok 6 oldalt tele firkálni
GOOGLE a barátja
és egy kis kreatív hozzá állás
Végül is röviden annyi, hogy a kívánt helyen meg kell állítani a videót, kettévágni és csinálni egy állóképet, azt elmenteni és egy képszerkesztőben a megfelelő szűrőkkel a kívánt kinézetet elérni, aztán visszatenni a videó végére. A kettő közé egy rövid áttűnés.
Adobe After Effecttel és kellő hozzáértéssel gondolom még szebben is meg lehet csinálni.
Igen :)
Valahol értem hol akartok kilyukadni,Google-n is már körülnéztem de eddig semmit sem találtam... :S
Utolsó válaszoló köszi
Megpróbálom úgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!